• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lilus nie ma problemu , tak tylko zapytalam.ogarniaj chaos i nie daj sie.
kocurku slicznie, napisalabym ze zazdroszcze ale wtedy reszty mi nie pokazesz..:-pkurcze Togo szukalam a on sie tak wkaomponowal w otoczenie ze go znalezc nie moglam:-)
made no jestes..ile mozna czekac na ciebie?:-Dtez tak sobie kiedys myslalm o tych datach urodzenia i nawet na wlasna reke chcialam napisac ale ...nie pamietam:zawstydzona/y:

reklama
heloł
ja podobnie jak Jos-misja Bond-mój mąż już w samolocie-młody na spacerze z babcią-ledwo go z domu wywlekłam- a mała próbuje zasnąć w łóżeczku-oj chyba nie popisze za bardzo-ZW

Dzień dobry, noc koszmarna... myślałam, że Łukasza rozniosę! chrapał, świszczał, sapał, katar ma ale kropli nie chce, broni się jak małe dziecko:crazy: doszło do tego jeszcze wstawanie na siku i d**pa, nie wyspałam się:baffled:
Wiolu musisz mi wybaczyć :-D

Pok nynyny mówiłam:-D gratulacje wielkie! Będzie wrześniowa dzidzia:-D

Kocie psisko masz piękne:zawstydzona/y: zazdroszczę karty nauczyciela, ja nie podlegam i bardzo mi to na niekorzyść wyszło :(

Witam resztę koleżanek :))

kocurku ale przeciez nie napisalam ze zazdroszcze...twarda bylam:-D:-D:-D
rureczko wybaczam, bo dzis mialam gorsza noc niz ja. ja zasnelam o 24 a obudzilam sie o 6 a potem o 9.30 wiec nie jest zle.
paulina dasz rade, bon zawsze wygrywa:-)

dobra, nie widzę oznak snu u mojego dziecka-buja się w leżaczku-poczekam, ja mam czas;)

Pok-wielkie gratki-odnośnie ciepłego czegoś do picia-ja w pierwszej ciąży też się wystraszyłam i pytałam gina (prowadził obie moje ciąże, bdb lekarz) i on powiedział, że czarna herbata-tak trochę i nie za mocna, kawa mała bezkof. też może być-oczywiście wszystko z głową-a co do zielonej herbaty-ja jestem uzależniona od zielonej i czerwonej (pu-erh) herbaty-jak sobie nie strzelę dwóch kubków czerwonej to bez kija nie podchodź:-D-gin mi tylko powiedział-jak pani smakuje(czyt. jeśli nie ma pani mdłości w tym kierunku i nie odrzuca) to bardzo proszę;)))
a z rzeczy nie wskazanych w ciąży-to sery pleśniowe, sery niepasteryzowane (np. feta-trzeba się wczytać w ulotkę), półsurowe mięsa i ryby wędzone na zimno, co tam jeszcze??koleżanki wzywam do pomocy!!!;))) no i oczywiście papierochy i alkohol-choć moja szwagierka w 5 mies. ciąży ma to w nosie,grrrrrrrrrrrrrrr

reklama
wiolu może mi nie uwierzysz, ale jak mi gorzej, to tęsknię za moją norką w największym we Wrocku blokowisku....... tam było mi przytulnie, związałam się z miejscem jak stary kocur ..... :) Teraz muszę się "odwiązać"....

pok ee nie presadzaj za bardzo z dietką w ciąży - tak jak paulina pisze i będzie ok... poza tym ja wszystko jadłam co mi podeszło, czyli na początku tylko twarożek hehehe A zieloną piłam hektolitrami.... na mdłości była dobra :)))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry