• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziekuje bardzo wszystkim za gratulacje! :)
Sikacz dzis zrobil sie pozytywny jak jeszcze nie skonczylam go obsikiwac :) a przed chwila dostalam wyniki betki - 322 :)

POK !!!!!!! :rofl2::rofl2::rofl2: Cieszę się okrutnie!!!! Jeszcze tylko betka na potwierdzenie :tak::tak::tak::tak: A jak się czujesz??

Szczesliwa jak nie wiem co, skolowana jeszcze bardziej :) niedobrze mi chwilami mocno, slinie sie obrzydliwie jak prosie a pol nocy nie spalam, bo budzily mnie obolale piersi przy kazdym ruchu. Jest bosko! :)

Lalalala parampampam lalala

reklama
Kocurku doczytaj na poprzedniej stronie ;-) Ogólnie pospałam, ale wciąż mam takiego nerwa, że nie wiem co ze sobą zrobić. A jak Ty????

POK
kochana to my Cię bierzemy pod swoją opiekę - ogrooooomnie się cieszę!!!! Kiedy wizyta??????????????

Jos Ty spokojnie wyglądasz na 10 lat mniej! Tzn. wyglądasz na jakieś 20 lat - także masz się czym cieszyć :-)

Libby super, że takie masz horyzonty jeśli chodzi o pracę! Ja też tak chcę! Chcę przebierać sobie w ofertach! Muszę to już zacząć wizualizować :-)

Asionku z dziećmi to tak jest, że nie ma nic stałego i pewnego - jeśli nauczył się ładnie spać to nie znaczy, że się nie oduczy - ale to na pewno chwilowe u Was jest!

POK JESZCZE RAZ MUSZĘ NAPISAĆ JAK SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
lili nocka po szczepieniu trudna... gorączka, katarek, mała teraz znowu cycuje, to nie napisze wiecej :)))

aaAAAAAAA DOPIERO DOCZYTAŁAM JAKA BETA !!! :-):-):-):-):-):-) pok UŚCISKI JAK NIE WIEM CO!!!! Zostaniesz tu z nami??

Ostatnia edycja:
Hejka!

Pok - wielkie gratulacje raz jeszcze! Doczekałaś się!

Zizi - bardzo mi przykro!

Kocurek - dziękuję za troskę, u nas nieciekawie, samopoczucie beznadziejne. Z Mią mamy w pt. wizytę u pediatry, zobaczymy.

Asionek - dziękuję! Co do kolek, to ja już tylko czekam na poprawę. I na tę wizytę u pediatry...

Kocurku właśnie przypomniałaś mi, że czytałam o tym szczepieniu-mam nadzieję, że dziś będzie lepiej! A Olcia już ładnie waży i mierzy - ale mojej Martynki to już chyba nie dogoni :-p u nas też cyc teraz

mary no jeszcze trochę.... :) Dużo siły Ci życzę !!! Jak to wszystko minie, to będziesz najszczęśliwszą osobą pod słońcem, zobaczysz !! :))))

Trzeba uczcić wspaniałe wieści POK - kocur częstuje
:-)

Ostatnia edycja:
Witam się zaspana - Emi znowu mi do 3 nie spała :dry:

made
- AIRFORCE poj 2,5L, przepływ 10L/dobę - on nie jest tani ale naprawdę skuteczny - ja jestem bardzo zadowolona :tak:

paula - wiem co przeszłaś - my w sierpniu na wariata robiliśmy zdjęcia do paszportów dziewczynom. Ale nam pozwolono sie uśmiechać i siedzieć cicho - fotograf zgrabnie zrobił obu dziewczynkom uśmiechnięte zdjęcia z komentarzem - "przecież to dzieci a dzieci powinny się uśmiechać na zdjęciu jeśli na co dzień się uśmiechają" ale sprytnie podszedł dziewczyny :tak: A dowód jest płatny dla dzieci - ja za Karoli płaciłam 30 zł. A po roku już mi nie chcieli go nigdzie uznać bo zdjęcie straciło ważność bo dziecko nie to :no: No i czeka się miesiąc prawie a paszport możesz w 2 dni wyrobić bo są na miejscu wyrabiane - tylko nie może być biometryczny.

lil - ja tam nie miałam nagonki jak przestawiałam na MM ale sama miałam wyrzuty przez tydzień że odstawiam :baffled: A co do pokarmów - obu dziewczynom zaczęłam podawać jak miały 3,5 miesiąca i ani lekarka ani nikt mi uwagi nie zwrócił. Lekarka kazała tylko obserwować bo my alergicy czy jedna z druga alergii nie dostanie na coś i tyle :tak:

mary - współczuję :-(

Asionek - tak będę robić - chociaż od ostatniego się uciszyło - chyba dało im do myślenia. A jego żona - cóż - świadomie sie na to skazuje nic nie robiąc.

pok - no to gratki kochana :tak::laugh2: Pamiętasz mnie jeszcze czy już zapomniałaś o mnie? ;-) Kobito z taką beta to cudowne wieści :tak: To nie zostaje nic jak życzyć dużo objawów ciążowych - tych przyjemnych i spokoju :tak: A w końcu przeprowadziliście się czy dalej tam gdzie mieszkaliście?

Carola - po molestuję cię!!! Miał być PW!!! Pamiętałaś o paczce? Kasa doszła? Bo ja już się doczekać nie mogę :laugh2: I siedzę jak na szpilkach :-p:laugh2:

Kocurku - skuszę się na tą ostatnia ;-)

A ja sobie przypomniałam że za 2 tygodnie my musimy iść do szczepienia z Emilką. a za 2 tygodnie bo po ospie jesteśmy i trzeba odczekać :dry: Za niedługo małż przyjedzie i idziemy po kredyt i do vectry bo net nam wczoraj zdechł o 22 zgłaszałam usterkę i mają nam modem wymienić i chyba kable :dry: Ogólnie jestem niewyspana, skołowana, dzisiaj zamawiam aparacik jak wszystko pójdzie ok i zapłacę za M szkołę. A jak mi Wiola przesłała to i paczkę wyślę :tak: Zaraz wkleję fotkę tej sukienki Wioluś...

Sol to Emilka ma chyba totalnie przestawiony plan dnia - bez pracy się nie obędzie chyba. Wywal ją teraz z łóżka :-) Jaką miała wczoraj drzemkę w ciągu dnia?

reklama
Smaczności sol :))) Choć Tobie chyba jakaś mocna czarna bomba potrzebna :blink: A próbowałaś pogasić wszystkie światła o tej godzinie, o której chcesz, żeby mała szła spać?? Zrobić totalną ciemnicę i lulać..??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry