• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ufff moj maly ma strajk na spanie :szok: w dzien spal raz i to tylko dlatego , ze sie z nim polozylam i cyc w buzi .... nawet na spacerze nie chcial spac
byl ryk z 30 min. po 17 , co jest normalne skoro juz padal na buziaka , a zansac nie mogl czy nie chcial
pozniej kapiel oki nawet poszlo ,po akpieli cyc i zsnal od razu
dalam go do lozeczka jak zwykle spal ladnie i za niecala godzine wstal :szok: pierwszy raz od juz nie pamietam kiedy ! potrzymalam go chwile i zasnal , odlozylam do lozeczka spal chwile i znowu pobudka , tym razem maz go zabral ja poszlam sie kapac :) teraz maly spi i oby juz na noc
nie wiem co mu z tym spanie ? na cycu tez zaczal wisiec i nie to , ze je ciumka sobie i nie da rady go odlozy , bo ryk od razu
jakis skok rozwojowy czy kryzys laktacyjny ??
mam nadzieje , ze mu przejdzie :)

JAK JA NIENAWIDZĘ TEGO CWELA CO NADE MNĄ MIESZKA!!!!!!!!!DAMSKI BOKSER, DRZE MORDĘ NA ŻONĘ, PSA TRAKTUJE JAK WOREK DO SZARPANIA I ZNĘCANIA SIĘ A SKÓ************ PI*********** JEST O ROK ODE MNIE STARSZY !!!!!! JUŻ MÓJ M. Z SĄSIADEM Z 3 SZYKOWALI SIĘ NA USTAWKĘ ŻEBY MU NASTUKAĆ ALE USPOKOIŁYŚMY ICH BO ZA ***** NIE WARTO SIEDZIEĆ :NO:

ehh wspolczuje beznadziejnego sasiada , drania :/ moze wzywajcie policje jak bedzie sie cos dzialo ? jak go kilka razy upomna to moze w koncu cos z tym zrobia ? szkoda tylko , ze jego zona czy dziewczyna nie ma sily odejsc od palanta :/

asionek no Twój misiaczek to CAŁA WYKAPANA TY :-D i wcale nie wydaje się być jakiś duży kabanek - wręcz przeciwnie :tak: A w ogóle to jest prześliczny - z tymi włoskami zarastającymi skronie :rofl2:

hehe dzieki tak kazdy mowi , ze ja :) na fotach jakis mniejszy wychodzi , ale uwierz tluscioszek niezly z niego , kiedys na FB w grupie wklejalam go z kapieli golusiego :) teraz jeszcze wiekszy jest , maly sumo hehe
a wloski to on ma niezle :cool2: malpka z niego , chociaz i tak mu sie powycieraly juz troche , bo nawet na uszach mial :-D

No.. nie ukrywam, ze musialam sie uwolnic od forum, zeby odzyskac psychike. A teraz potrzebne mi forum, zeby mi psychike przywrocic.

Powiedzcie... czy to moze klamac? Bo jestem skolowana jak nigdy...

Zobacz załącznik 423925

wow Pok hej kope lat :)))
i widze wpadasz z dobra nowina od razu :))) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby to bylo to !! :))

ech posiedzę dziś w krzaczku... :-(:-(:-(:-(:-( w dolince mojej malutkiej, czeka mnie natychmiastowy powrót do pracy, mama właśnie traci pracę :wściekła/y::sad:
http://www.mojegotowanie.pl/przepisy/obiady/moskole_czyli_placki_po_goralsku

ehhh wspolczuje mamie :( napewno podlamana jest i nie ma co sie dziwic ... oby cos znalazla sobie !! bede trzymac &&&&&&&&&&&& za pozytywne rozwiazanie sytuacji i za ciebie tez :))

Hello!

Wlatuję pozdrowić.

U nas nadal sajgon, ale dziś nie smęcę Wam.

trzymja sie Mary !! to minie niedlugo , ale wierze , ze masz dosc :( u nas az tak zle nie bylo ... ja pamietam teraz te 3 dni pod rzad kolek co byly takie prawdziwe pizrwsze i ostatnie na szczescie , ale bylo ostro i ja juz z malym na 2 dzien wylam :(((

Wiecie co... sposób karmienia w ogóle nie powinien być kwestią dyskusji :blink: Ale w szpitalu odczułam cholerą presję psychiczną (nie ja osobiście) i różne nieprzychylne komentarze wobec niekarmiących piersią... nie wiedziałam, że u nas jeszcze tak despotycznie do tego się podchodzi....

dokladnie !
nie wiem czemu w Pl jest taka nagonka na kobiety ?? tutaj nawet na liscie co zabrac do szpitala bylo , ze jak karmienie sztuczne chce sie to zabrac butle i koniec :) w szpitalu nikt nie krytykowal kobiet karmiacych MM ,tutaj to norma , raczej w szoku sa , ze karmie cycem i gratuluja jakbym nie wiem co robila :-D
przeciez to wybor kazdej kobiety powinien byc , a nie stres i nagonka
moja siorke tak w szpitalu zestresowali , ze nie mogla karmic :( i po co ??
juz nie mowiac , ze w Pl gdzie nie poszlam to pierwsze pytanie nie jak sie czuje czy cos tylko czy karmie cycem :szok::wściekła/y: jakby kurka to bylo najwazniejsze ...

Made a wiesz jak trudno utrzymac 6mies. malcucha do takiej fotki bez ruchu 2 sek.???;))))) gdybym nie musiała to bym nigdy tego nie robiła-już z Danielem było ciężko bo cały czas się uśmiechał;)))

wyobrazam sobie :-D
ja robilam mojemu do paszportu jak mial niecale 3 tyg. masakra hehe
kazali mi go posadzic na taborecie normalnie jak starego :szok: musialam go tak trzymac zeby moich rak widac nie bylo i zeby mu glowka nie opadala , do tego oczka odpowiednio otwarte ... a maly spal wiec go na spiocha posadzilam i na szczescie od razu oczka na 5 zl. zrobil i fota byla za drugim razem , pierwsze spalnone przezemnie , bo zle palce ustawilam :-D
a dzieciaczki pieknosci !! :)

czesc :)
asionek : dzieki z epytalas ostatnio, z kupkami juz lepiej, nie ma boli wogole, nie ma parcia. Tyle ze nie robi codziennie sam z siebie, raz na 2 dni, dr mowi ze moze byc taka natura, bo zatwardzenie to to juz nie jest...

dobrze , ze juz jest ok :)a kupki nie musza byc codziennie podobno nie wiem jak na MM ... moj za to producent kup :szok::-D
wiesz co bede do ciebie miala sprawe :)
napisze dokladnie na PW , ale ogolnie to chodzi o rozszerzanie diety :) bylam w sklepach i gucio jest :szok: wszystko prawie od 6 miecha ... ja zielona jestem co i jak moze cos doradzisz ?? nie za bardzo mi sie widzi czekanie do 6 miesiaca tylko na cycku ...

U nas jakiś sajgon po całości...
Własnie się dowiedzieliśmy, że bardzo bliska nam babcia mojego M. zmarła! :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

wspolczucie :((( trzymajcie sie jakos !!

reklama
PAULINKO nie mam jeszcze nic na oku, ale W u siebie coś tam mi szykuje.
Ja na własną rękę wyszukałam sobie 2 stanowiska, wysłałam CV i czekam. A jak nic z tego co napisałam nie wypali, mam kilka propozycji od znajomych. W sumie nie mam na co narzekać. Tylko szkoda, że teraz a nie przed ciążą!?
Karaluchy

A dziękuję, dziękuję za smarkacza KOCIE

Ojejejej :-) serducho się raduje :tak: POK :-):-):-):-)

Idę spać. Jutro pediatra i trochę zestresowana jestem.

Ostatnia edycja:
dzien dobry:-)
wstalam, zrobilam mezowi sniadanie i kanapki do pracy i zaraz klade sie spowrotem
milego dnia dziewczyny

Libby nie stresuj sie bedzie dobrze

POK !!!!!!! :rofl2::rofl2::rofl2: Cieszę się okrutnie!!!! Jeszcze tylko betka na potwierdzenie :tak::tak::tak::tak: A jak się czujesz??

DZIEŃ DOBRY KOLEŻANKI :-)

Komu tosty z serem?? Bo zrobiłam synowi, ale zanim wyniosłam z kuchni, to on wyleciał jak strzała z domu :huh::-p Ewidentnie mu zależy na szkole :-) No w końcu koniec semestru - trzeba poprawić zagrożenia :-D

Ostatnia edycja:
reklama
POK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Cudowna wiadomość z rana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Libby nasz wątek jest jeden - ale chodziło mi o to, że jest otwarty i czasem strach mi tak wszystko pisać, w obawie, że ktoś niepowołany przeczyta....Tak się zaczęła moja przygoda na BB - jak zaczęłam starania to mi się jakieś cuda z cyklami działy i opisywałam wszystko ze szczegółami na forum. Ze znajomymi nie chciałam się dzielić takimi intymnościami hehe...I co się okazało??? Znalazła mnie tu bardzo bliska znajoma moja - rozpoznała Maciusia na avatarku, skojarzyła moje sygnaturki....Na szczęście to naprawdę dobra i fajna znajoma, ale jakoś tak dostałam nauczkę, że nie jestem tu tak całkiem incognito! I dlatego tak wczoraj napisałam, że to wątek ogólny i nie mogę za wiele pisać :-)

Kocurku i o której Oleńka wczoraj zasnęła??? Moja padła w końcu ok 22, ale się z nią namęczliśmy, szarpała się strasznie przy cycusiu, nałapała się powietrza, musiałam ciągle w pionie ją trzymać, bekała jak stara, coś dziwnego się wczoraj działo - a ja tak chciałam sobie troszkę książkę poczytać! Ale niestety padłam razem z nią...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry