• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam wszystkie ;-)
Jakbym przeczytała wcześńiej wiadoość Harsh o pewnie bym nie zrobiła tego co zrobiłam...
zdjęcie średnio dokładne bo ręce mi się trzęsły:-p
w rzeczywistości ta blada kreska była bardziej widoczna,test i tak powtórze jeszcze :-)

Załączniki

• 1 002.jpg
    1 002.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 53
reklama
witam girls!

wiecie...wieczór też miałam bardzo udany;)

poczytałam troszkę i widzę że wczoraj na wieczór to miałyscie kiepskie nastroje.. to przez te cholerne hormony pewnie i przesilenie. Mam nadzieje że dziś wstaniecie z uśmiechem na twarzach

mama nieźle ci sie porobiło widze :/ te kroski..nie wiem sama. Ja też brałam kiedyś cilest ale do konca brania zawsze było ze mną okej o krostach mowy nie było wiec nie wiem jak ci to pomoc. najlepiej idz do ginekologa i zapytaj co on mysli i co dalej skoro tak sie dzieje. bedzie okej na pewno
harsharani widze że testujesz tak?? :)
kasia ty też chcesz zatestować to rób i daj znać! ;)

Miłego dnia życzę

witam wszystkie ;-)
Jakbym przeczytała wcześńiej wiadoość Harsh o pewnie bym nie zrobiła tego co zrobiłam...
zdjęcie średnio dokładne bo ręce mi się trzęsły:-p
w rzeczywistości ta blada kreska była bardziej widoczna,test i tak powtórze jeszcze :-)
aaaaaaaaaaaaaaaaa Kasia! jest! :-) Gratulacje!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bardzo się cieszę Kasiu :-)
powiedz mi jeszcze bo każdą pytam;) serduszkowaliście cały miesiac czy najbardziej w okolicach owu?

Kinguś nie uwierzysz ale @ miałam 4 kwietnia a przytulanie było 15 i 17 czyli tylko w okolicach owu
Kurcze jakie to...inne starają się tyle czasu a ja tu raz czy dwa i bach krecha,jaki ten świat dziwny.

Kinguś nie uwierzysz ale @ miałam 4 kwietnia a przytulanie było 15 i 17 czyli tylko w okolicach owu
Kurcze jakie to...inne starają się tyle czasu a ja tu raz czy dwa i bach krecha,jaki ten świat dziwny.
super:) miałaś ewidentnie owu i dobrze trafiliście widzisz.
Nam jakoś sie nie udaje trafić.. albo ja nie mam owu :/ nie wiem ale jeszcze w tym mies podziałamy zobaczymy
W czerwcu pojde do ginekologa juz ostatecznie.

jeszcze raz gratuluję!
jutro pewnie kreseczka bedzie ciemniejsza! :-)

no niech ten miesiac bedzie szczesliwy dla nas wszystkich;)

ja narazie znikam.
musze się ogarnąć i wypić kawkę (jak nie wypije glowa mi peka)
potem ruszam z młodym na miasto:) i fakturki muszę pozałatwiać
a za kasiore kupie coś fajnego ;P

Do pozniej!!!

Kasia - gratki - no to teraz Harsh a potem ja :-D W kolejce Lorelain, Maryla, Zapmarta, Wisieńka i Kinga :-D Ale chwila chwila - to to już na 2011 się łapiesz? chyba na pierwsze dni, bo ja jak sobie liczyłam to mi by wyszedł 17 stycznia :dry:

Jeny Karola wstała przed 7 a ja musiałam za nią. męża też opierniczyłam i musiał wstać. Miałam nie zaglądać przed południem ale jakoś nie mogłam skoro dopiero o 10 mamy autobus :dry:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry