• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To trzymam kciuki :-D A tymczasem ja się zbieram do testowania i nie wiem na co się nastawiać :-( Najlepiej na nic :-p Fajnie by było jakbym też miała na styczeń chociaż M woli później :dry: jakby miał prawo psioczyć :dry: Byśmy z Harsh styczniówkami były :-D

Harsh - melduj się kochana z testem. A dla maluszka zdrówka bo wiem jaki horror jak dziecko chore :-( A teraz ciś się pałęta w powietrzu niestety :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sol jeszcze masz troche czasu,nie wiem jak masz sie nastawiac,bo sama wiesz jak ja reagowałam,przyulaliscie sie w owu wiec masz bardzo duże szanse,będe teraz z wami trzymac kciuki,ale ja jeszcze nie wierze w moj test,dzis kuie sobie jescze dwa:eek:

Witam z ranka:)
U mnie jest git :happy:
Kasiu ogromne gratulacje :happy:Świetnie że Ci się udało :tak:
Sol myśl pozytywnie ale rozsądnie bo rozczarowanie pewnie bardzo boli.
Harsh jak test?daj znać?
mama Ja też chciałabym aby powróciła nasza stara paczka na bb chodzi mi o nasze dziewczyny,mam nadzieję że jeszcze do nas zajrzą :tak:
marylka życzę dużego utargu ;-)

...życzę wam miłego dnia i dużo ciepłego słoneczka:)

KASIAWIE-GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to teraz juz musza sie ciaze wysypac!!!:tak:jejku ciesze sie razem z Toba!!pisz nam tu jakie mialas objawy:tak:
SOL- jeste mi przykro:-(:-(:-(:-(:-(wszystkie wymienilas-a ja??????ja tez chce byc w ciazy:sorry:niedobra Ty.....zapomniec o sterej mamaie...
AGNIESZKA- witaj i milego dnia,ja dzies humor-oki??
KINGA- smacznej kawki;-)
HERSH- czekamy za Twoim wynikiem testu:tak:;-)prosze robic,skoro Kasie wyszedl to Twoj tez juz bedzie miarodajny:tak::-Dmilego dnia!!!!!!!!!!!!!! KASIAWIE- a jak mąż zareagoal-pisz szybko!!!i niedlugo robisz ciazowy suwaczek!!!!!!!!! :))

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja rano wstałam wczesniej niż zwykle,obudziłam sie o 6.30,mąż jesczze spał Julka tez i lezałam i myslalam co mam robic i stwierdziłam a cóż mam do stracenia,najwyżej mogę zyskać,jesli wyjdzie 1 krecha to jesczze nic straconego,jesczze jest nadzieja i powtórze w niedziele i poszłam do łazienki,mężowi pokazałam test a on do mnie "to co oznacza ze jeses w ciąży?"-oczywiscie dla niego te kreski to magia:-Ducieszył się,choć był ledwo przytomny,przed wyjsciem stweirdził ze teraz musimy se jeszcze gdzies pojeździc bo później to trzeba będzie trochę poczekać,ale ciesze sie ze to bedzie styczen,bo w marcu,kwietniu,maju juz takie male wycieczk będziemy sobie mogli robic a latem to juz w ogole malenstwo bedzie miec pół roku,wiec super:tak:no ale nie wybiea jesczze tak daleko,jutro znów robie test i w niedziele:szok:a we wtorek chyba jeszcze pojade na bete,do ginka juz jestem od pewnego czasu umówiona na 10 maja,wiec teraz nzowu oczekiwanie:-)

a teraz tez czekam na was,tera:-)z to każdej już musi się udać!!!!mama i rzecz jasna ze Tobie też!!!!!będe czekac na wasze testowania:-)ja czekałam 5 miesiecy na kwiecien zeby zaczac próby,mama Tobie został juz tylk miesiąc:tak:
dziewcyzny jeszcze jestem zakręcona,chciałaby juz wsyztskim powiedziec,ale nie zrobie tego,dopiro po wizycie u ginka,choc nie wiem czy mamie nie powiem,jestem ciągle nakręcona:-)

suwaczek zrobie chyba dopiero jak będzie gruba krecha,albo dopiero po wizycie u ginka,jakos tak wewnętrznie się czegoś boje,że zapesze,że to zbyt piękne...dopiero po usg będe spokojna,jak zobacze tą Fasoleczke

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane,

Już dziś w znacznie lepszym humorze jestem i od razu efekt na forum;)

KASIAWIE - OGROMNE WIELKIE GRATKI!!!!!!!!!!!!!! TAK BARDZO SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!! Pomożesz hcg-i rozpylać na forum bo mnie samej coś słabo idzie;(

PS. ja też miałam taką słabiuteńką kreskę na pierwszym teście ...

Sol - trzymam kciuki za dzisiejsze przedszkole ...

mama05 - mnie też nie ma na liscie Sol :sad:, ale ja dopiero ewentualnie na styczeń z testowaniem ... to Wy już pewnie spore brzuszki będziecie miały ...

lecę cos porobić w domku - póki mi się chce i mam czasu chwilkę przed ginką ....
zajrzę w przerwie ;)

Ja na razie nie tworzę suwaczka i nie wpisuje się na listę bo nie chcę fiksować także dopiszę się później jak będę po wizycie u ginekologa.Chcę zrobić wszystkie badania u porządnego ginekologa i wiedzieć że na 100% wszystko jest ok :tak:
...a tym czasem uciekam kochane :rofl2:
miłego dnia wam życzę :)

Kasiu no niezła historia,najważniejsze że Wam się udało:))
Sol oglądałam ten filmik z tą dziewczynką co wczoraj wstawiłaś,niezły jest :))

KPI- hejka z rana:tak:no to teraz mamy 2 ciężaróweczki na wątku:tak::-D
KASIAWIE-to teraz poprosimy o fluidki ciążowe;-):tak:i widzisz -juz wiadomo,ze w pracy bedziesz miala przedluzone na czas ciazy i maciezynskiego a na 2gie dziecko jest 20 tyg.czyli 5 m-cy:tak::-D
reszta dziewczyn WSTAWAC!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
KASIAWIE - OGROMNE WIELKIE GRATKI!!!!!!!!!!!!!! TAK BARDZO SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!! Pomożesz hcg-i rozpylać na forum bo mnie samej coś słabo idzie;

Dziękuje :-) dziękuje wam wszystkim a co do rozpylania to oczywiście,ale nie wiem czy ja już mogę przy takie słabej kresce:-p
ale niech będzie rozpylam - uwielbiam te malutkie stokrotki dlatego niech wam przyniesie szczęście:tak:

i wysyłam fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

chyba wystarczy dla każdej :-)

aha miała o objawach napisac,wiec tak jak wam na bieząco pisałam,czułam ciągle ból jakby jajnika-tak mi się wydawało przynajmniej no i piersi mnie bolały,ale tu to ak dziwnie bo bolały po owu później przestay pare dni temu znowu bolały a teraz nie bolą tylko czuc ze są takie nabrzmiale,jak dotykam to pamietam jak Julke karmilam,jakbym miała za duzo pokarmu,takie to dziwne hihih
no a w dole brzucha cały czas cos czuje,ale teraz juz całe podbrzusze,a wczoraj szczególnie jak troche sprzątałam i jak później usiadłam to normalnie aż mnie zabolało,poza tym nic więcej-takie objawy to i przed @ niektóre czują

Załączniki

• stokrotka.jpg
    stokrotka.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry