• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej kobitki!
kasiawie GRATULACJE KOCHANA!!!bardzo się cieszę,że się udało i łapię fluidki:tak:
no i się poryczałam...naprawdę bardzo się cieszę,ale jeszcze ciężko mi...

mama coś długo te plamienia masz,pewnie przez to,że masz nie robić przerw między opakowaniami.no i te krostki,wyobrażam sobie jak Cię wkurzają.może faktycznie po weekendzie idź do ginka:tak:

marylka bardzo ładnie wygladasz:tak: i nie wiem gdzie Ty widzisz dużą głowę:-)

meggy77 dobrze,że natrafiłaś na normalnego lekarza,bo przecież każdy mówi,że nie trzeba badań robić:angry::wściekła/y:.niech się cmokną i pocałują w d...

agnieszka fajnie,że humorek wrócił:tak:

pyzunia ściskam i tulę,wiem co przeżywasz...:-(:-(:-(

harsh jak tam test??????????

kinga miłego i owocnego urlopu życzę:tak::-)

w wogóle to się wkurzyłam.w szpitalu powiedział lekarz,że mam sporą infekcję w pochwie i dał mi globulki ginalgin.wybrałam 10 i mówię swojemu ginkowi ,a on nawet nie sprawdził czy wszystko ok.tymczasem ja ciągle czuję się nie do końca wyleczona i mam gęste upławy jak przy takiej infekcji.wczoraj wygrzebałam jeszcze tabletki clorotimazolu do środka i sama sobie zaaplikowałam.chyba sobie nie zaszkodzę ,co???tylko na początku miałam takie uczucie,jakby mi coś wśrodku wyżerało:baffled::baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MARYLKA- faktycznie:tak:a Ty wiesz ,ze ja patrzylam na ten suwaczek i nie pomyslalam:sorry:pomyslalam o tym ze jutro bedzie juz 1 m-ac i 1 tydzien:tak:i bedzie krotszy napis;-) ja ogarniam dom,musze dzis podlogi umyc na dole:dry:tylko musze poczekc az slonka troche wyjdzie-wypuszcze Dominika na ogrod i wtedy umyje i niech spokojnie wyschnie...obiad mam praktycznie gotowy ,tylko ziemniaki obrac.i tak mysle,ze skoro mam takie nerwy to wezme dzis persen:rolleyes2:po co maja mnie nerwy zjadac od srodka. a my mielismy jechac jutro do znajomych,ktorzy niedawno wprowadzili sie do nowego domu,ale tez maja male bo 2 m-czne dziecko,ale nie jedziemy bo Domi troche kaszle i nie ma mowy bo jak zarazi to masakra takie male dziecko i kaszel,ale jedziemuy do innych ktorzy maja dzieci w wieku moich i spedzimy caly dzien na ogrodzie to sie niepozarazaja:tak: niedziela w domu-rodzinnie a w poniedzialek ze znajomymi i ich 2 dzieci (tez w wieku moich dz.) do puszczy pod Poznaniem tam sa polanki gdzie mozna grille rozpalac i rozne akrtacje dla dzieci i niech lataja a my moze troche odpoczniemy:unsure: nadzieje dobrze miec:laugh2: a jakie plany u Was dziewczyny?????

marylko bardzo ładna fryurka :-)
bibinko dziękuję,choc z drugiej strony wiem jak Tobie musi byc przykro :-(
ide sie zbierac do pracy,a mamie chba powiem,nie wiem,zobacze,ale nie wytrzymam chyba.
to do wieczorka kochane,trzymajcie sie!!!!

KASIAWIE- no to milej pracy,bedziesz miala fajny dlugi weekend:tak::-D
BIBINKA- witaj!:tak:to ci ginek-no jak nie mogl zbadac???nierozumiem tego:no::crazy:wiesz co,kiedys pisalas ze myslisz nad zmiana lekarza i ze oszukasz kogos w Lodzi-chyba czas najwyzszy wiesz-szkoda Twojego zdrowia i nerwow:wściekła/y:a tabletki clotrimazolum nie zaszkodza a moga pomoc a skoro masz to bierz skoro ginek nie zbadal i nic innego nie zapisal.....co musi sie stac zeby sie lekarze bardziej kobieta i jej zdrowiem zajeli?????!!!!!!!!!!!!???????????trzymaj sie kochana i nie daj sie nerwom(choc latwo pisac a sama sie daje:angry:)nie ma co ide szukac persen!
MLODAM- czesc!!fajnie-mamy pierwsza wiosenna fasolke,nie??? :))

Ostatnia edycja:
KPI- hejka z rana:tak:no to teraz mamy 2 ciężaróweczki na wątku:tak::-D
KASIAWIE-to teraz poprosimy o fluidki ciążowe;-):tak:i widzisz -juz wiadomo,ze w pracy bedziesz miala przedluzone na czas ciazy i maciezynskiego a na 2gie dziecko jest 20 tyg.czyli 5 m-cy:tak::-D
reszta dziewczyn WSTAWAC!!!!!!!!!!!!!!!

na razie 2 choć czuję, że wkrótce będzie więcej ;)
moze już są tylko się nie ujawniają...

no my juz gotowi do wyjscia :) piekną pogode mamy w iławie :tak: ciepło i słonecznie aż sie w domu nie chce siedzieć.
No i urlop!!! całe 9dni:-p oj wykorzystamy to z mężem na pewno ;)

Aga dobrze że dziś już masz lepszy humor
maryla fajnie że sie zrelaksowałaś u fryca :)
Kasia łapię i ja fluidki!! :-D:-)

miłego urlopu i odpoczynku, w gdzie się wybieracie?

Zobacz załącznik 240896 tylko prosze sie nie przestraszyć lepiej juz nie wyjde :(

SUUUUUUUUUPER fryz i ślicznie Ci w nim ;)
tylko nie wiem gdzie tą dużą głowę znaleźć ....

w wogóle to się wkurzyłam.w szpitalu powiedział lekarz,że mam sporą infekcję w pochwie i dał mi globulki ginalgin.wybrałam 10 i mówię swojemu ginkowi ,a on nawet nie sprawdził czy wszystko ok.tymczasem ja ciągle czuję się nie do końca wyleczona i mam gęste upławy jak przy takiej infekcji.wczoraj wygrzebałam jeszcze tabletki clorotimazolu do środka i sama sobie zaaplikowałam.chyba sobie nie zaszkodzę ,co???tylko na początku miałam takie uczucie,jakby mi coś wśrodku wyżerało:baffled::baffled:

może poszukaj innego lekarza, który bardziej sie zainteresuje???

MARYLKA- faktycznie:tak:a Ty wiesz ,ze ja patrzylam na ten suwaczek i nie pomyslalam:sorry:pomyslalam o tym ze jutro bedzie juz 1 m-ac i 1 tydzien:tak:i bedzie krotszy napis;-) ja ogarniam dom,musze dzis podlogi umyc na dole:dry:tylko musze poczekc az slonka troche wyjdzie-wypuszcze Dominika na ogrod i wtedy umyje i niech spokojnie wyschnie...obiad mam praktycznie gotowy ,tylko ziemniaki obrac.i tak mysle,ze skoro mam takie nerwy to wezme dzis persen:rolleyes2:po co maja mnie nerwy zjadac od srodka. a my mielismy jechac jutro do znajomych,ktorzy niedawno wprowadzili sie do nowego domu,ale tez maja male bo 2 m-czne dziecko,ale nie jedziemy bo Domi troche kaszle i nie ma mowy bo jak zarazi to masakra takie male dziecko i kaszel,ale jedziemuy do innych ktorzy maja dzieci w wieku moich i spedzimy caly dzien na ogrodzie to sie niepozarazaja:tak: niedziela w domu-rodzinnie a w poniedzialek ze znajomymi i ich 2 dzieci (tez w wieku moich dz.) do puszczy pod Poznaniem tam sa polanki gdzie mozna grille rozpalac i rozne akrtacje dla dzieci i niech lataja a my moze troche odpoczniemy:unsure: nadzieje dobrze miec:laugh2: a jakie plany u Was dziewczyny?????

wow, ile planów ...
u mnie sobota od rana sprzątanko w nowym mieszkaniu, potem ślub koleżanki, a wieczorem wracają rodzice z Rzymu więc na pewno jakaś kolacyjka,
w niedzielę - w mieszkanku - urządzanie cd. i pakowanie na wyjazd
a w poniedziałek raniutko wyjeżdżamy na tydzień w Bieszczadki ;)

mama no wybiorę te taletki,na szczęście mam całe opakowanie 6 sztuk.wkur...mnie to wszystko:wściekła/y::angry:.najlepiej się nie badać ,nic nie robić i mieć wszystko w d... i zdać się na łaskę losu:angry:.masakra jakaś normalnie:-(.bardzo lubię mojego lekarza,1 ciążę prowadził super,ale wszystko było ok,a teraz jak nie jest to dupa blada:angry:.innego nie mam co u mnie szukać,bo same konowały.jak porobię wszytskie badania to pojadę z nimi do łodzi.a jeszcze miałam liczne bakterie w moczu,mógły mi dać skierowanie na posiew,nie?może pójdę do internisty to chociaż na posiew i tsh by mi dał.zawsze mniej
.chyba też persen zakupię...
kpi cześć mamusiu:tak::-)

a wogóle Ala mi zaczęła kasłać w nocy,idę z nią do lekarza,bo długi weekend przed nami.zostawiłam ją w domu od środy,żeby się nie rozłozyła,a jest gorzej,nic nie rozumiem....

Ostatnia edycja:
BIBINKA- no tak jak mowisz prowadzilCi 1 ciaze ,ale jak nic sie nie dzialo to OKi a treraz jakbys chciala na Niego liczyc to d.....a:wściekła/y:myslalam,ze Ci zrobi usg jak bylas w ciazy na 1-szej wizycie-nie zrobil,potem po zabiegu tez nie i teraz masz infekcje i nawet nie zbadal,oj tak sie nie robi.......:no:wez te tabletki jak masz a zawsze mozesz podejsc do apteki i powiedziec ze bralas Gynalgin a teraz Clotrim. i czy to jest Ok i moze cos jeszcze bez recepty zaproponuje-stan zapalny trzeba wyleczyc-nie ma co...rozumiem Twoje nerwy!!!ja juz wzielam persen forte-od razu z grubej rury-a co!:eek:teraz sie upokoje to mnie 3 dni bedzie trzymac:tak:
KPI- No mamy troche planow,raz ze Tomi ma wolne a dwa ze chcemy dzieciakom troche atrakcji zapewnic.

mama no mam nerwa,ale jak tu nie mieć,sama widzisz:angry::wściekła/y:.mam nadzieję,że te 6 tabl clortotimazolu wystarczą.kiedys tak wybrałam i było ok.naprawdę tez mi się ten persen przyda:tak:.my jutro jedziemy do moich rodziców i wracamy w niedzielę wieczorkiem.mam nadzieję,że Ala bardziej się nie rozłozy:baffled:.a pogoda to ma nie byc zbyt ciekawa,z tego co widziałam.ja zwykle w weekend:baffled:

reklama
witam wszystkie ;-)
Jakbym przeczytała wcześńiej wiadoość Harsh o pewnie bym nie zrobiła tego co zrobiłam...
zdjęcie średnio dokładne bo ręce mi się trzęsły:-p
w rzeczywistości ta blada kreska była bardziej widoczna,test i tak powtórze jeszcze :-)

:szok: super chyba się udało . :-D gratuluję:-)
:-D no moje panie witam nadrobiłam wasze pisanie , przyznam że sporo i że chyba muszę częśćiej zaglądać .
marylka :-) fryzura super a i kolor fajny wyglądasz extra , a co do bliżniaków to wiesz że mama mojego taty jest z bliżniaków i jak do tej pory nikomu się nie trafiło więc wszyscy się śmieją z mojego starego że skoro ta robota tyle mu zajmuję to na bank będą bliżniaki w babcię ,:-D:-D.
:-) a u mnie jakoś tak dziwnie , od 5 dni bolą mnie piersi i mam jakieś parcie na pęcherz śikam jak cholera , ( @ mam dopiero na 15 maja tuż przed komunią mojej córci :-D, nieżle nie ) i mam uczucie jak bym miała zaraz dostać @@@ , dziwne . a wczoraj wieczorkiem jak wróciliśmy do domku ( sadziliśmy drzewka pod domem ) wypiłam ze trzy łyki piwa i ścieło mnie wymiotowałam i tak żle sie czułam że szok :szok:,jak nie ja . tyle rewelacji , za wszystkie trzymam kciuki i fluidki się przydadzą

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry