• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kto tu z wielkopolski?
jeny, chyba kogoś pacne za ten gzik... Jeny.. takie cieple ziemniaczki.. i cebulka...
A dzisiaj leje. Tyle dni byla piekna pogoda, az w koncu wróciła angielska.. no i pada. Nie wiem nawet czy wyskocze test kupic, poniewaz synka nie chce brać w taką pogodę na dwór, a nie mam go z kim zostawić teraz.

reklama
hersh-no wiesz co-chcesz bic???;-)ja jestem z Poznania-a co???:-):-):-):-)wiem,wiem-gzik jest pyszny co nie:tak:mnia ,mnia- a moje dzieci jak go lubia:rofl2:u Zuzy w przedszkolu robia ze szczypiorkiem zamiast cebuli a ja w domu z cebulka.pada-to trudno-szybko lec po test bo nam tu atmosfere podkrecasz:-D:-D:-Djuz piatek mija a Ty nie testujesz-ile mozna kciuki trzymac:happy:a przy okazji kup sobie skladniki na gzika:happy::tak:

U nas sezon grilowy rozpoczety został tydzien temu w tym tyg pewnie nici .Jesli chodzi o diety nigdy sie specjalnie tym nie przejmowałam choc powinna sie pilnowac ale jakos dobrze mi tak jak jest mężowi też sie podobam nawet z tymi dodatkowymi kilogramami .Kiedys nażekałam koleżance ,ze wygladam jak beleronik a ona mi na to ,ze nie prawda bo wygladam na kawałek dobrej szyneczki ;) Mam znajoma która bedac w ciazy sie głodziła zeby tylko nie przytyc dodatkowo nie karmiła nawet piersią bo uważała ,ze będzie tyć tzn miała zaraz bo ciazy zapalnowana diete szok :angry:
no ja ogólnie chciała bym z 3 kg schudnąc ale też się tym za bardzo na razie nie przejmuje naważniejsze że mojemu sie podoba - tylko nie moge przed nim na góre wchodzic bo mnie w tyłek gryzie - czub mój
czesc dziewczyny jestem tu nowa ale chciałam sie z wami podzielic moja wiadomością właśnie zrobiłam test ciążowy i wyszły dwie krechy:):) Zaniedługo pędzę do narzeczonego do pracki go o tym poinformować a zapewne sie ucieszy bo bardzo chcieliśmy maluszka:):)
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaglądaj do nas częściej :):) ja sie staram 2-gi cykl i w ten weekend mam owólke :) i już sie testowania nie moge doczekać :)

ZAPMARTA- jeszcze troszke i bedziesz ze swoimi facetami:tak:;-)i razem powitacie dlugi weekend-masz racje same dobre wiesci a ja przestalam plamic to tez dobra wiadomosc i dzis mąż bedzie biedny:tak:;-)niech tylko dzieci pojda spac ,zeby znowu nie bylo TATO NIE STUKAJ:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
mam no własnie ja mam teorie że ty taka zła chodzisz bo przytulańska nie było tylko wcześniej zapomniałam o tym napisac :):) i super że wszystko wróciło do normy :):):)

Kto tu z wielkopolski?
jeny, chyba kogoś pacne za ten gzik... Jeny.. takie cieple ziemniaczki.. i cebulka...
A dzisiaj leje. Tyle dni byla piekna pogoda, az w koncu wróciła angielska.. no i pada. Nie wiem nawet czy wyskocze test kupic, poniewaz synka nie chce brać w taką pogodę na dwór, a nie mam go z kim zostawić teraz.
kochana bo my nie wytrzymamy nie trzymaj nas w niepewności , mam nadzieje że przestanie padac i wyjdziesz z małym po test :)

Dzien Dobry popołudnio gratuluje zafasolkowania dla KasiaWie :) U mnie ok jakby ktos pytał :) heheheh W tym miesiacu biore silne leki przeciwbolowe i jak mysliscie nie bedzie to miało zadnego negatywnego skutku dla starania ??
Co do diety to ja stosuje Diete Cud ;) jem wszytsko i jak schudne to bedzie cud ;) a tak na powaznie jakis czas temu udało mi sie zrzucic chyba ze 4 kg nie jedzac pieczywa tzn zastepujaca je pieczywem chrupkim plus cwieczenia a teraz znow sobie pofolgowałam ;) Macie jakies sugesteje na obiad ????? pozdrawiam
FLEUR- nie pomoge za bardzo,ale moze udaj sie do apteki i zapytaj farmaceuty,mysle ,ze jesli nie jestes w ciazy to nie powinno miec wplywu na starania a skoro musisz brac to albo zapytaj w aptece albo daruj sobie ten cykl jesli masz obawy i dzialajcie w nastepnym-nie wiem co to za leki to trudno radzic-a na ulotce nie ma nic na ten temat:confused::confused::unsure:poszukaj moze na necie-nie wiem co Ci poradzic jeszcze.a lekarzowi wspominalas jak Ci zapisywal ,ze sie staracie???

ten gzik to brzmi pysznie :) ja jestem z malopolski i u nas sie nie robi takiego dania.. hhmmm.. musze poszukac szczegolowego przepisu a moj facet lubi wszystko co polskie :) szczegolnie placki po zbojnicku (czyli placki ziemniaczane z gulaszem) no i oczywiscie ogorki kiszone to podstawa ;)

mama- tak.. juz gratulowalam Kasi :) ale fajnie sie zaczyna nam .. prawie maj :D

Mama05 dla lekarza nic nie wspominałam w sumie jest naszym dobrym znajomych i jakos głupio mi było mowic , ze sie staramy jesli do moich dni nie przejdzie mi moja dolegliwosc to pewnie sobie odpuszcze w tym miesiacu starania :( na ulotece nic nie pisze szczegolnego ale chyba jednak bedzie lepej sie wyleczyc i wtedy brac sie roboty . Moze jakas wirtualna kawka ???

witam Was w to ciepłe popołudnie
chodź coś u mnie się chmurzy:wściekła/y:
właśnie jem lody familijne :) kawa rum wanilia pycha :-)
zaraz zobaczę co tam zostało naskrobane :-D

a ja już przygotowana na przyjazd mojego :-) wszystko co zbędne zostało usunięte:rofl2:

Fleur tez mysle tak jak mama że lepiej sobie odpuścić ten cykl no chyba że będzie tak jak piszesz i Ci przejdzie :) - mam nadzieje że szybko sie wyleczysz i zdążysz zafasolkować :)

oj Iwonka będzie sie działo co ??? ochota wróciła na całego widze :):):)

ten gzik to brzmi pysznie :) ja jestem z malopolski i u nas sie nie robi takiego dania.. hhmmm.. musze poszukac szczegolowego przepisu a moj facet lubi wszystko co polskie :) szczegolnie placki po zbojnicku (czyli placki ziemniaczane z gulaszem) no i oczywiscie ogorki kiszone to podstawa ;)

mama- tak.. juz gratulowalam Kasi :) ale fajnie sie zaczyna nam .. prawie maj :D
MAGGY- to jest caly przepis-ten co podalam:tak:kupujesz kostke bialego sera (twarogu) ja kupuje 2 i smietanke w kartoniku 12 % taka lejącą i wlewasz prawie caly kartonik do miseczki i rozgniatasz twaróg az polaczy sie na gladka mase ze smietanka i dodajesz pol cebuli pokrojonej w drobna kastke,2 szczypty soli i troszke pieprzu i juz:tak::tak: do tego ziemniaczki utluczone z maselkiem ja ostatnio tak zrobilam i do tego jajko sadzone a dzis z fasolka szparagowa z wodu-no sprobuj pycha!!!!!!!i sycące bardzo wiec facet sie naje:tak::-D
FLEUR- to moze zacznijcie za m-ca te starania ze spokojem sumienia,a kawka jak najbardziej-ja mam sernik na zimno z jagodami w lodowce-ktora chce do kawy???
IWONKA- mowisz ,ze wszystko co zbedne usuniete:))))rozumiem:)) ja tez dzis mojego biore w obroty!!!

Ostatnia edycja:
reklama
kasiu gratuluję mówiłam że te bóle to poszerzająca sie macica :) wysyłaj fluidy wysyłaj bo ja dziś zaczynam
pierwsze podejśćie :P:P
jeszcze raz gratuluję :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry