• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama05 poznanski gzik ;) musze kiedys spróbować dziś jednak za Twoją podpowiedzia zrobie ziemniaczana zapiekanke szybko i smacznie :) Młodam powodzenia w budowie wymarzonego domku .W Londku pogoda sie psuje na weekend :(.

reklama
wiecie co na watku jak zaplanowac plec dziecka(czy jakos tak) dziewczyna dowiedziala sie,ze bedzie synek i ...dolina!!!!cala rodzina ja "napadla" ze chce dziewczynke i nawet maz Jej nie wspiera!!!!!!!!!!!smutne to. nie rozumiem jak tak mozna-kazda z nas ma wspanialego (dla nas)męża i to jest facet a jak dowiadujemy sie jaka plec i powiemy rodzinie to dolina ze facet:no::no::no:N I E R O Z U M I E M !!!!!najpierw rodzina molestuje-no kiedy sie postaracie- a potem taka reakcja,no i laska jest zalamana......to tylko dziewczynki sa cacy a chlopcy be:wściekła/y::crazy:slow brak -dobrze ze nie mamy wplywu na plec bo polowy z nas by nie bylo....
masakra jakaś , ja tam mówie byle zdrowe no tylko babcia by wnuczke chciała ale najbardziej by chciała parke także nie powina sie załamac :):):) nie no ale masakra biedna ta dziewczyna jest

Dzien Dobry popołudnio gratuluje zafasolkowania dla KasiaWie :) U mnie ok jakby ktos pytał :) heheheh W tym miesiacu biore silne leki przeciwbolowe i jak mysliscie nie bedzie to miało zadnego negatywnego skutku dla starania ??
Co do diety to ja stosuje Diete Cud ;) jem wszytsko i jak schudne to bedzie cud ;) a tak na powaznie jakis czas temu udało mi sie zrzucic chyba ze 4 kg nie jedzac pieczywa tzn zastepujaca je pieczywem chrupkim plus cwieczenia a teraz znow sobie pofolgowałam ;) Macie jakies sugesteje na obiad ????? pozdrawiam
dziendoberek :):) no ja tez tą diete stosuje :):):) ale ja tam teraz bym chciał tyc ciążowo i diety mi nie w głowie :) u mnie tez zaczeło jakoś wiać oby burzy żadnej nie było bo duszno jest a męzuś już ekipe na grila zwołał :):)

U nas sezon grilowy rozpoczety został tydzien temu w tym tyg pewnie nici .Jesli chodzi o diety nigdy sie specjalnie tym nie przejmowałam choc powinna sie pilnowac ale jakos dobrze mi tak jak jest mężowi też sie podobam nawet z tymi dodatkowymi kilogramami .Kiedys nażekałam koleżance ,ze wygladam jak beleronik a ona mi na to ,ze nie prawda bo wygladam na kawałek dobrej szyneczki ;) Mam znajoma która bedac w ciazy sie głodziła zeby tylko nie przytyc dodatkowo nie karmiła nawet piersią bo uważała ,ze będzie tyć tzn miała zaraz bo ciazy zapalnowana diete szok :angry:

Mama05 poznanski gzik ;) musze kiedys spróbować dziś jednak za Twoją podpowiedzia zrobie ziemniaczana zapiekanke szybko i smacznie :) Młodam powodzenia w budowie wymarzonego domku .W Londku pogoda sie psuje na weekend :(.
FLEUR- ciesze sie ,ze moglam pomoc;-) smacznego!!!
MARYLKA- no sama powiedz-masakra z takim podejscie do tematu...

ja juz po obiadku,pyszny byl-hoho:tak:teraz pije wode i delektuje sie cisza bo Domi spi od 14.00:tak:jak milo z Jego strony,ze nadal ma ta drzemke:laugh2:po 16 pojade po Zuza a narazie -relax:happy::-)

czesc dziewczyny jestem tu nowa ale chciałam sie z wami podzielic moja wiadomością właśnie zrobiłam test ciążowy i wyszły dwie krechy:):) Zaniedługo pędzę do narzeczonego do pracki go o tym poinformować a zapewne sie ucieszy bo bardzo chcieliśmy maluszka:):)

wow!!!! czyli mamy powoli wysyp :D ahaaa
super!!! szczesliwa25- GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZCZESLIWA25- no to GRATULUJE!!!:-DLec i powiedz Mu bo skoro sie staraliscie to pewnie czeka na taka wiadomosc:tak:dlugo dzialaliscie?? ja zaczynam za miesiec i mam nadzieje ze szybko sie uda;-)pozdrawiam
MAGGY- witam,no chyba zacznie sie wysyp-dzis rano KASIAWIE- tez zobaczyla 2 kreski:)))))))))

szczęśliwa, wielkie gratulacje. Co za piękny dzień, nie dziewczyny ???? same dobre wieści.

ja to się dziś nie udzielam za wiele, bo mam koniec m-ca w pracy i dużo roboty. Ale jak to mówi mama, mam was na oku;-):-).
Wy tu o dietach dziś, a ja przekornie powiem, że liczyłam, że po ciąży zostaną mi kilogramki, a to dooopa:-(.
Kasiawie, ochłonęłaś trochę ??? szczęściaro nasza. Juleńka będzie miała rodzeństwo, bosko !!!

a ja tęsknie do moich chłopaków, bo F wziął urlop i siedzi z Karollem. A matka musi tyrać:happy::laugh2:

reklama
ZAPMARTA- jeszcze troszke i bedziesz ze swoimi facetami:tak:;-)i razem powitacie dlugi weekend-masz racje same dobre wiesci a ja przestalam plamic to tez dobra wiadomosc i dzis mąż bedzie biedny:tak:;-)niech tylko dzieci pojda spac ,zeby znowu nie bylo TATO NIE STUKAJ:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry