• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KPI przegapiłam Twoją odpowiedz ;) kominek będzie :) i o podłogach też myślę. Mam też nadzieję, ze dzieckaki wszystkie nas nie zostawią... :)

reklama
MARYLA, a ja to ostatnio czasu nie mam za wiele na to wszystko. Jestem teraz przed praca, za chwilke zmykam sie pindrzyc, musze wyjsc wczesniej zeby zdazyc wpasc do sklepu po jakas wode i cos do jedzenia, pol godzinki i praca. i tak 8 godzin yhy. A ten caly tydzien to az wstyd sie przyznac, bo mierze rano temperature i pozniej ide dalej spac, a jak budzik dzwonil tak wylaczalam i budzilam sie o 11ej dopiero. Dopoludnie zmarnowane niemalze eh. No ale trudno. W weekend sobie odbije.

marylka wiem co czujesz bo kiedyś też pracowałam w sklepie po 8h. z zawodu jestem handlowcem i 3lata przeprawcowałam w sklepie z tym że spożywczym. nie było łatwo tyle godzin na nogach i wogóle latem masakra bo widziałam przez okno jak pieknie jest i ciepło a ja musiałam siedzieć w sklepie :/ zrezygnowałam!
i wiesz co może pomyśl o tym aby zatrudnić kogoś co? bedziesz miała wtedy wiecej czasu dla samej siebie! ;) pomysl o tym.
pozdrawiam

to też super! ;))

ja robie własnie notatki
bo opracowuję nową dietę i rodzaj treningu dla siebie i meza :)
KINGA- ja tez poprosze o diete:tak::-D:-D:-D:-D
HARSH- trzymam kciuki za jutrzejszy wynik testu i czekamy na info od Ciebie a jesli Ona juz wie,ze jest w ciazy a Ty sie dopiero dowiesz to miedzy dziecmi bedzie troche roznicy i zawsze moze Ci dawac jak Jej dzidzia wyrosnie-nawet 2 m-ce to spora roznica u dzieci wiec glowa do gory i testuj bo czekamy:tak:

SOL, ta Twoja Karola ma 11 miechow? ten pierwszy suwaczek to jest o niej?
Nie boj zaby... Karola w przedszkolu a Ty bedziesz miec wiecej czasu dla siebie i bb.

Ja lece sie szykowac do pracki. Nie wiem co ubrac na siebie eh :)
Milego popoludnia zycze

mama najważniejsze aby odstawić tłuszcze, cukry i alkohol.
dobra jest dieta bogata w błonnik. możesz w 2tygodnie chudnąć nawet 8kg. ja robie taką dietkę dla męża.
ja jeszcze jestem w formie heh wiec dla mnie to jedynie dietka i ruch dla kondycji :) dla Ciebie pewnie też ;)

pysia narazie ! ;)

pysia - pierwszy suwaczek jest jej ale jakbyś się przyjrzała to Karola za 11 miesięcy będzie miała 3-cie urodziny :-D

KINGA- tluszcze i cukry odstawic-hmmm,niby o tym wiem,ale...
SOL- no to sie usprawiedliwilas tym ,ze chodzilo Ci o testujace w maju:)a Karola da sobie rade ,zobaczysz-smutne bedzie to dla Ciebie ze Ci sie usamodzielni i to w sumie powod do dumy,ale jak sie miala wsoja dzidzie dla siebie i czasem wszystko sie za dziecko robilo (bo szybciej!) to teraz zobaczysz jak nauczy sie wszystkich "trudnych"rzeczy...acha- i tul Ja poki sie daje bo za chwile bedzie"mamo nie przy ludziach":))) zobaczysz:))
MLODAM- jak tam planowanie gniazdka??
aaaaaaaa-wiadomosc dnia-jak tylko wczoraj napisalam ze chyba odstawie hormo y przez te plamienia i nerwy i wogole to od wcz.wieczora i do teraz NIE MA PLAMIENIA!!!

ale nie zawsze sie udaje ;) i takie jest życie
Jezeli ktoś chce naprawde schudnąć musi postawić sobie cel i się zaprzeć. wtedy może wiele osiągnąć:) wiem cos o tym.

ja w mojego męża wierzę i pomoge mu na pewno! :)

znikam narazie bo obiad musze przygotować:)
hejka!

reklama
Kinga napewno sie uda my wszystkie trzymamy mocno kciukasy :):):)

Sol: wiem że Ci marudze a może zrób jeszcze zaciażone i tam nasza Kpi wklej i KAsie :) - kórde dwie Kasie w ciązy :):):)

a co do pracownicy to dopiero jak w ciąże zajde na razie daje sobie rade i jest mi zbędna :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry