• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA, a ja mam 173 wzrostu. taka wage jak mam teraz moglabym miec cale zycie :))Ooo... pasuje kupic ten feminatal i lykac zaczac od maja :)))
KINGA, a ja mojemu zamowilam z avomu dwa kosmetyki. Niech ma :) ostatnio Mu kupilam spodnie :) a z tym jedzeniem w ciazy to bedzie ok. musi byc. Bede myslec ze to dla malenstwa i bede musiala wcinac i nieraz sie zmuszac do jedzenia :)))

reklama
pysiu mysle że samo maleństwo da ci sygnał że chce zjesc i co.. ;)) wiem coś o tym bo też miałam różne sytuacje z apetytem w ciazy:)
a moj sobie ostatnio zamowił perfum z oriflame i tez zadowolony mocno bo mu sie podoba zapach:) zdziwilam sie bo on zawsze z avonu brał sobie.

KINGA, ja juz sie nie moge doczekac. Mam nadzieje, ze uda nam sie w miare szybko, bo okrutnie pragne malenstwa :))))
A pogoda za oknem cudowna. Sloneczko pieknie grzeje,ptaszki swiergola, a ja do pracy za niedlugo ale spoko, pare godzin i w koncu weekend i juz jutro przytule sie do mojego Skarba.Te kilka dni rozlaki jednak swoje robi, a dla mnie to cala wiecznosc eh. Byle do jutra i juz bede mega szczesliwa

pysia raz dwa zleci i bedziecie mieli swoj weekend ;)

moj mąż odlicza juz czas heh od 15 zaczyna urlop! :) jutro grillujemy kurde fajnie bedzie chyba :p

a od pn dieta znowu! heh

KINGA- to ja mam taki plan dnia,ze po sniadaniu sprzatam po czesci przygotowuje obiad i kolo 10 Domi wychodzi na ogrod,tam ma sporo zajec i jest umeczony jak wraca kolo 13,potem kakao i na drzemke 2,5 -3 godz.teraz bylam za Nim na 2 okrążeniach-ja mieszkam na osiedlu domków jednorodzinnych i tu spaceruje z Domisiem. a jak Tom wraca i zje to wtedy idziemy "w swiat" i tez okolo 5 km dziennie robimy,biore plecaczek Zuzy,pakuje im ciastka ,soczki i wędrujemy-my z Tomem ze ręke a dzieci przed nami:tak:ale do poludnia malo spaceruje bo ogarniam dom i obiad,dzis pranie,kwiaty,na dole okna pomylam i wymyta na blask lazienka:tak:;-)tak sobie to ulozylam i sie sprawdza:-)i bierzemy ze soba aparta i trzaskamy fotki dzieciom:happy:Domi srednio jest dziennie 6-7 godzin na powietrzu(chyba ze pada albo mocno wieje to mniej)ja po kawie i zaraz biore sie za ziemniaki i wstawiam obiad-jak Tom wroci to jedziemy do marketu na zakupy weekendowo-grillowo-wyjazdowe:rofl2: my tez zamawiamy z avonu dla siebie i dzieci:)

Ostatnia edycja:
KINGA- to ja mam taki plan dnia,ze po sniadaniu sprzatam po czesci przygotowuje obiad i kolo 10 Domi wychodzi na ogrod,tam ma sporo zajec i jest umeczony jak wraca kolo 13,potem kakao i na drzemke 2,5 -3 godz.teraz bylam za Nim na 2 okrążeniach-ja mieszkam na osiedlu domków jednorodzinnych i tu spaceruje z Domisiem. a jak Tom wraca i zje to wtedy idziemy "w swiat" i tez okolo 5 km dziennie robimy,biore plecaczek Zuzy,pakuje im ciastka ,soczki i wędrujemy-my z Tomem ze ręke a dzieci przed nami:tak:ale do poludnia malo spaceruje bo ogarniam dom i obiad,dzis pranie,kwiaty,na dole okna pomylam i wymyta na blask lazienka:tak:;-)tak sobie to ulozylam i sie sprawdza:-)i bierzemy ze soba aparta i trzaskamy fotki dzieciom:happy:Domi srednio jest dziennie 6-7 godzin na powietrzu(chyba ze pada albo mocno wieje to mniej)ja po kawie i zaraz biore sie za ziemniaki i wstawiam obiad-jak Tom wroci to jedziemy do marketu na zakupy weekendowo-grillowo-wyjazdowe:rofl2: my tez zamawiamy z avonu dla siebie i dzieci:)
to też super! ;))

ja robie własnie notatki
bo opracowuję nową dietę i rodzaj treningu dla siebie i meza :)

Kasia, napisalam ci PW, nie przejmuj sie!
BARDZO SIE CIESZE!!!!
Mam nadzieję, że jutro i pokutrze krechy będą super wyraźne!

NIe mogę zatestowac bo nie mam testu jeszcze..wiec pewnie jutro to zrobie :)
No i sie troszke zdolowalam.. Poniewaz mielismy miec w razie czego wszystko od siostry K...
A ona przed 15 minutami powiedziala, że spodziewa się kolejnego dziecka... No i chyba będzie mi bardzo smutno jeśli się nam nie uda... No, ale życ trzeba dalej, prawda?

KINGA, no pewnie ze zleci i bedziemy juz jutro razem mrr. Pewnie grilla sobie zrobimy, posiedzimy na sloneczku na dzialeczce i bedzie na pewno super, bo razem. Kiedys na dzialce chodzilismy na pieterko i pamietam ze jak raz bylismy juz po, to slychac bramke bylo a tu tesc przyjechal hehe. Moj szybko poszedl na dol, a ja musialam sie ogarnac. Dobrze ze skonczylo sie tak a nie ze my w trakcie a tu tesc wpada. u la la hehe
Poza tym marzy mi sie spacerek do lasu narobic halasu. Weekend na pewno spedzimy na swiezym powietrzu i bedzie na pewno superowo mrr
Ja chyba jednak nie odkurze

kurde dziewczyny że wam na to wszystko doby starcza???? ja nie moge tyle pośmigac co wy jak do 18 w pracy siedze :( a zanim do domu doje i coś zjem to już 19 :(

acha dzięki Wam za te pochlepstwa

reklama
SOL- jeste mi przykro:-(:-(:-(:-(:-(wszystkie wymienilas-a ja??????ja tez chce byc w ciazy:sorry:niedobra Ty.....zapomniec o sterej mamaie...

mama - nie zapomniałam tylko wymieniłam te co będą testować w maju - chyba że o czymś nie wiem :-D

Sol - trzymam kciuki za dzisiejsze przedszkole ...
Sol jak tam sprawa z przedszkolem?

A dziękujemy - przedszkole naprawdę sympatyczne. Karola od razu zaciągnęła panie do zabawy. Zostawiliśmy ją na pół godzinki samą żeby się obeznała. Ponoć miauczała że nie może się bawić w innych salach i płakała jak ją odbieraliśmy ale po 20 min się okazało ze dziecko padło w drodze do domu u Marcina na rękach. Jak wysiedliśmy z autobusu już spała a ja musiałam lecieć po wózek a Marcin nią niósł powolutku. Ostatecznie jest najmłodsza w przedszkolu i trzeba panie o wszystkich przyzwyczajeniach poinformować i pampersy przynieść ale spoko. Boję się ale kierowniczka nas uspokoiła że chłopiec o 3 miesiące starszy od Karoli - był łobuz jak diabli a jak nam go pokazała siedział z dziećmi grzeczniutko :-D Więc jeszcze wszystko przed nami. Wpisowe już zapłaciłam, we wtorek podpisujemy umowę. i co ja ze sobą zrobię jak ona w przedszkolu będzie? :-(

maryla - ładny fryz :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry