• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam :)))

Buzi dla tych, które wspomniały kocura :***

Dzisiaj był luz blues :cool2: - między 23 a 6 tylko 4 pobudki na herbatkę i cyca.. Po godz. 6 koniec spania :-p i nadal nie spimy :-p oglądamy wlasnie minimini, a mama moze sobie kawke na spokojnie wysaczyc z kolezankami :-) Jedyne, czego zaluje, to to, ze nie moge za cholere zasnac przed 23, mimo padania na pysk :eek:

Ja nie wiem, czy nie zwroce honoru homeopatykom - niby caly wczorajszy dzien podaje plyn Camilia... i wydaje mi sie, ze mala jest spokojniejsza :sorry: no, bedziemy obserwowac...

asionek oby to był epizod!! Dolegliwościom ząbkowym odmawiamy racji bytu!! Kategorycznie :cool:

Rozbawilyscie mnie znakomicie i pozytywnie - jos i lil :-D:-D:-D

Są i smutki dla kontrastu:
Czy wiadomo, co z ojcem caroli ...?
U palemki bardzo mocno wierzę, że będzie dobrze... :))
O małej Magdynce myślę cały czas....

O boże rureczko OCZYWIŚCIE, ŻE CIĘ WIDZĘ :-)

made matko rybaka nie mogę teraz z tego sprzętu wstawić, daj trochę czasu ....:)

sol się naraża nieobecnością coraz bardziej :oo2:

Ostatnia edycja:
reklama
made : wyslalam dwie foteczki na maila
na portrecikowym jest czolko i nawet ciazowe syfki - pomyslalam ze tez ten temat moze sie przydac ;)

ide sie kapac, robic mielone aponziej to juz 6ty bieg z ubieraniem filutka i o 11h10 wymarsz po L.

jos .... yyy.. ja to Cię chyba kocham tak, jak kocham made ... no może nie dokładnie TAK :-p ale bardzo coś koło TEGO :-D

paulina dziś będę cały dzień podawać i jutro.. i jak objawy względnej spokojności się utrzymają, to nie będę miała chyba innego wytłumaczenia, jak to, że Camilia działa :eek:

Mała już marudzi, więc tylko szybko przekażę buziaki od Wiolki, dotarła do niej antena nadawcza i może wieczorem będzie miała net! A poczta od Boogie dotarła i Wiolka dziękuje bardzo!

Kocurku niech to prześlę Ci buziaka! :******

W taki mrozik -5 stopni, ale ze słoneczkiem to jak długo mogę być z małą na dworze? Bo ona mi już w domu nie wytrzymuje, a dopiero o 12 odbieram Maciusia...zanim wrócimy do domu to będzie z 2h...

Paulinka ja też mam te kropelki co Kocurek - ale na razie nie używam - słyszałam, że albo bardzo pomaga, albo wcale nie pomaga :-) Myślę, że warto spróbować, bo to homeopatyczne i po prostu do buźki wlewasz - nie trzeba smarować...

Lil-chyba spokojnie na godzinkę możesz wyjść-nasmaruj jej buźkę kremem na mroziki,otul dobrze w gondoli i hejka;'))
a ty chyba mówiłaś kiedyś, że kupowałaś na tablicy.pl-wiesz może jak to jest z płatnością np. za wózek kupywany na drugim końcu polski???

reklama
Paulinka ja kupowałam w swoim mieście i płaciłam przy odbiorze - udało mi się, że karuzelka była w sumie u mnie na osiedlu do kupienia, a leżaczek facet przywiózł mi do domu - ale jak z drugiego końca Polski to pewnie trzeba wpłacić na konto....

UCIEKAM! PA!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry