• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zniknęłam na godzinkę, bo taka jedna panna zaciągnęła mnie do łóżka i kazała czyczki wyciągać! :szok::-D Nie powiem w taki mróz to nawet przyjemnie z kimś pod kołderką poleżeć-żaden facet tak długo i namiętnie mi czyczuszka nie miętolił..i nie zasnął z ekstazy przy tym! - ale nie bójcie się koleżanki, ciągotek do naszej płci nie mam :rofl2:
Napisałam rano do Wiolki, mam nadzieję, że jej nie obudziłam, bo to przed 8 było...czekam na odp....
hahahaha Lil myślałam, że to tylko u mnie taki cycoholik :zawstydzona/y: najśmieszniejsze jest to, że Remi jak widzi, że mam bluzkę z dekoltem, to sam wyciąga rączki do cyczków, albo siedząc na kolanach buźką do mnie po prostu pada głową prosto w cyczki :sorry: jak byłam na wieczorze panieńskim koleżanki i nie było mnie z 5 godzin, to jak mnie zobaczył odetchnął z ulgą i uśmiechnął się na widok cyczka :-D do tego naszym Maluchom jesteśmy, dla tych słodkich minut przy cyczkach :-D

yyyy tego ten.... DZIEŃ DOBRY!!! :sorry::laugh2:

reklama
Jestem jestem - tylko po tym "-20" w nocy choć spałyśmy z dala od okna umieram śmiercią powolną - nieszczelne okno i razem z Emi cierpimy katusze :zawstydzona/y: Ale okazało się że okna mam na gwarancji więc dzisiaj albo w poniedziałek przyjedzie ktoś je wyregulować :tak: A już miałam kumpelę prosić o pomoc w ich regulacji :sorry: Bynajmniej sprzątam parapety i robię dostęp do okien żeby mógł to szybko i bezboleśnie zrobić. Ogólnie z humorem u mnie marnie. Chłop dalej w pracy, dzwonił rano a ja się rozryczałam znowu. Dziewczyny szaleją u siebie w towarzystwie tony zabawek. Emi nauczyła się KOOOOOOci grzbiet robić i sobie tak staje na rączkach i się wypina dupka w górę :laugh2: Muszę ją kiedyś złapać aparatem jak będzie tak kombinować ;-)
Spadam sprzątać bo jak to wczoraj stwierdziłam tylko do tego się nadaję :zawstydzona/y:

Carola - współczuję stanu taty.

Kocurek - kurczę :zawstydzona/y: Ja Ciebie też :-):-):-)
A zdjęciem się nie przejmuj ;) wstawisz-dobrze, nie wstawisz-tragedii nie ma...najważniejsze, że do Ciebie dotarło :*

jos - bardzo dziękuję :))) Moja najstarsza stwierdziła, że wyglądasz jak jej koleżanki...taka młoda i ładna :zawstydzona/y: aż pobiegłam do lustra porównywać :-p
Jesteś bardzo pozytywna ;-) tak ze zdjęcia.....i z postów też! :-D

Liluś - do -10 stopni nic się złego nie dzieje....trzeba tylko opatulić i wszystko :)
Ja też zaraz wybywam, podobno gorsza temp. od 0 do 5 niż od 0 do -10 ;-) Miłego spacerkowania :))

rureczka - świetny pomysł z tym sms'em do mamity ;)
Daj nam znać jak się czegoś dowiesz. Chciałabym już odetchnąć z ulgą, że u Palemki wszystko dobrze :tak:

sol czy Ty masz problemy z samooceną?? Czekaj, odpowiem za Ciebie - ewidentnie TAK :dry::-p Odrobina samokrytyki dobrze robi, ale BEZ PRZESADY :szok::-D

boogie jak tak dalej pójdzie, to nasze pociechy skończą w grupie AC (anonymous cycoholikous) :rofl2:

Ostatnia edycja:
jezzzu super,że u Palemki wszystko oki-echh to jeszcze nam zostało 32 tyg. zaciskanie kciuków za nią;))))

Kocur, dobre AC;)))))

Sol-kobieto co jest z tobą??? już głowa do góry-ty chyba potrzebujesz jakiegoś urlopu,co???

jeju, ja właśnie dostałam mega pozytywny komentarz na allegro za wózeczek,który sprzedałam, ale kobiecina nasłodziła;)))

Sol- nie smutaj, mnie tylko to forum i wy ratuje przed totalnym zbzikowaniem z dwójką dzieci i codziennym kieracie;)))

oki gwizdałka się obudziła,jedzonko a potem spacerek-do później,papa

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry