Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

!
asionek : probowalas camille na zeby lub homeopartyczne granulki ???
Asionek - u mnie to samo w nocy...już nawet stron nie zmieniam, tylko jadę na jeden cycek kilka razy :-))) Trochę ciumkania i po bólu![]()
Asionku dopiero zauważyłam Twojego posta! Ale aż tak źle w nocy?? Dajesz czopki??? I karmisz go za każdym razem jak się obudzi??
*
Dzisiaj był luz blues- między 23 a 6 tylko 4 pobudki na herbatkę i cyca.. Po godz. 6 koniec spania
i nadal nie spimy
oglądamy wlasnie minimini, a mama moze sobie kawke na spokojnie wysaczyc z kolezankami :-) Jedyne, czego zaluje, to to, ze nie moge za cholere zasnac przed 23, mimo padania na pysk
Ja nie wiem, czy nie zwroce honoru homeopatykom - niby caly wczorajszy dzien podaje plyn Camilia... i wydaje mi sie, ze mala jest spokojniejszano, bedziemy obserwowac...
asionek oby to był epizod!! Dolegliwościom ząbkowym odmawiamy racji bytu!! Kategorycznie![]()
U Palemki wszystko dobrze, serduszko bije, dzidzia rośnie zdrowo)

M rowniez.
wracajcie do zdrowia, mam nadzieję, że szybko załatwią te okna, przy takich mrozach
nie wiem jak u Was, ale u nas w nocy było -12', więc trochę to nie profesjonalne, że ktoś Was tak zostawia z problemem na weekend...