• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurek : jej !!!!! niezapowiedziani goscie ! u mnie takiej mozliwosci sprztaniecia na syzbko nie ma, za duzy sajgon... jak ktos zapuka niespodziewanie to cisza, nie ma nas ;)

spi ola ??? :)

ja probuje ogarnac dom
ale co chwile cos mi to przerywa
ostatnio byl to filutek i jego kupa... wieksza niz on... obowiazkowa pralka : ubranka przescieradlo, pielucha tetrowa i dorzucam moje rece :)

reklama
pok PRZECUDNIASTA jest :szok: widzę w niej wielki potencjał :tak: jak ją nazwiecie??? :-D
moja plamka miała mniejsze to yyy.. no to coś... i tam w środku jeszcze miała takie ...yyy.. takie coś :-D:-D:-D
też była prześliczna hahaha :rofl2:

Ostatnia edycja:
jeju............. teraz drugi sie zesral... dobrze ze choc do wc
czy to jest psychologiczne ze oni zawsze musza zrec i srac w tym samym czasie lub jeden po drugim ??????????????

pok PRZECUDNIASTA jest :szok: widzę w niej wielki potencjał :tak: jak ją nazwiecie??? :-D
moja plamka miała mniejsze to yyy.. no to coś... i tam w środku jeszcze miała takie ...yyy.. takie coś :-D:-D:-D
też była prześliczna hahaha :rofl2:

nazwiemy? yyyyy jaszczur jeszcze z tydzien a potem juz bedzie ludzik. choc przyznam, ze szukamy czegos bezrodzajowego :)

pok : piekna kropka :)
az sie wzruszylam
jak to to z czegos takiego moze dziec powstac :)

to z tego bedzie dziec!????!?!?!?!?!?! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::rofl2:
matko jedyna!
ja sie nad tym glowie od dwoch tygodni.. jak cos, co wazy tyle co glowka od szpilki, moze miec serce i rozne inne bajery? no jak?!

chryste panie ...
zbilam szklanke i talerz wiec musialam sie zlapac za odkurzacz
jak juz robilam kuchnie to mowie : opykam i salon i hall
a mam wykladizny... od kwietnia czy maja nieodkurzalam... cwiczenie mnie zabilo...
czuje sie jak po biegu na 3000m !!!
czy ktos moze wytluymaczyc dlaczego pracujac reka bola plecy ?????????? :szok:

filutek wlaczyl syrene
czas szykowac kapiel nim bedzie bardzo bardzo glodny :)

bede pozniej

reklama
super , ze u Palemki jest ok :)))

oby i u Karoli sie jakos poukladalo !

Kocurek hehe tez nie lubie takich akcji , ze ktos dzwoni iz zaraz sie zjawi :szok: wtedy szybka akcja upychania czego sie da i ogarniecia siebie :)))
no i spacerek udany super :)))

Paulina fajny wozek :) a od kiedy sie dziecko daje do takiej spacerowki ?? bo ja juz szukam czegos na wiosne , lato zebym sama z malym mogla nad morze np. smigac :) mam spore wymagania w zwiazku z tym .... musi miec duzyyy kosz na zakupy , byc mega lekki , latwo sie skladac , miec rozkladane oparcie calkiem , maly gabarytowo i ladny do tego hehe
i wsumie znalazlam na dzien dzisiejszy takie cudo , kolor fiolet jest boski :) narazie tylko on spelnia moje wymagania i z wygladu jest rewelka
pod fotami jest filmik Promocja 2011 Wozek Baby Jogger City Mini oryginal (2060709088) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
dla mnie rewelka ten kosz na zakupy i drugi rozkladany :) no i sklada sie tez bosko hehe

Jos tyle czasu nie odkurzalas ?? :szok:jak to :-D
maly spi juz ?? :)))

cos mialam jeszcze i zapomnialam jak zwykle :wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry