• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiolka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak się czujesz??

Boogie no fajne te wózeczki-jak przegapiłam dziś okazję to z nerwów sobie taką szóstkę weidera zasadziłam,że ledwo żyłam a potem długiiiiii prysznic i full serwis;)) powoli odzyskuję mój zen- i mam nadzieję,że 3 szansy nie stracę;))-mnie też by pewnie nie było stać-ale sprzedałam poprzednią spacerówkę-więc dołożę drugie pół (z mojego zasiłku, a co tam;) i będzie na wózeczek;)

Ostatnia edycja:
Boogie no fajne te wózeczki-jak przegapiłam dziś okazję to z nerwów sobie taką szóstkę weidera zasadziłam,że ledwo żyłam a potem długiiiiii prysznic i full serwis;)) powoli odzyskuję mój zen- i mam nadzieję,że 3 szansy nie stracę;))-mnie też by pewnie nie było stać-ale sprzedałam poprzednią spacerówkę-więc dołożę drugie pół (z mojego zasiłku, a co tam;) i będzie na wózeczek;)
hehehe gdybym tylko mogła, to bym się wcale nie zastanawiała :-p wiesz jak z tymi kapciuszkami :-D tylko resztki zdrowego rozsądku mnie powstrzymują :zawstydzona/y::szok::laugh2:

Paulina trzeba działać, czasem coś się robi pod wpływem impulsu i okazuje się to najlepszą decyzją :tak: szybko, bez długich analiz i żadnego "ale" :sorry:

tak a przez to faceci dumają nad tym, czemu my tak dumamy;), szczerze to rzadko udaje mi się coś kupić bez namysłu...taki beznadziejny,analizujący ze mnie typ:-D

no nic, wysuszę włoski i mykam spać-wszystkim,jakby nie było-kolorowych!!!

reklama
asionek : czysto z dwojka dizeci to nie jets, nie moze byc :)
fajne te wozki a ja zakupry robie wieksze z dostawa do domu, a czasem to nawet 2 paczki pieluch oi 2-3 *******y :) takze mnie ta siatka pod mac larenem to potzrebna od dlugiego czasu na ... kape deszczowa :)
a jak kupie jakies *******y czy ciuszek to siatki zawieszam na raczkach i tyle, do kosza na dole sie nawet nie schylam hahahahaha

jasny kolor z dziecmi niepraktyczny ja mam soczysta zielen i jest caly uswiniony od butow L.
moje ykladziny tez potwierdzaja ze jasny kolor i dzieci to sie kloci :)
:)

oj tam czystko masz nie czaruj :)))
a jakie sklepy maja dostawe do domu ?? :) zobacz nawet nie wiedzialam , ze we Fr tez tak mozna hehe
oj tak jasne i dzeici to nie za fajny pomysl :) ale za to ladnie jest hehe

dobry wieczor :-)

Wiola hej :) fajnie , ze juz wrocilas na BB !

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry