• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Asionku dziekuje :)
super ten wozek!

Jos - nie pisz takich rzeczy, bo jakas liga ekologiczna (w najgorszym wypadku skrajnie radykalny odlam greenpeace) zaatakuje Cie za niszczenie fauny i flory jaka w tej wykladzinie sie od kwietnia/maja stworzyla :-D
ty na powaznie pomysl o roombie!

asionek : ja polceam mac larena, gwarancja na zycie, super jakosc
no ale kosz maja maly...

asioenk, pok : wy chyba nie pomyslalyscie naparwde ze dom nie byl odkurzony od 8 miesiecy ???? :szok::szok::szok:
odkurza go regularnie taka powolna roomba, tylko od wczoraj roombie dziecko choruje na zoladkowke no wiec musze zakasywac rekawy :)

asionek : maly wykapany najedzony juz odlecial, poldek zaraz idzie jesc i tez go spakuje bo potrzebuje USIASC I NIC NIE ROBIC CHWILE!!!!!!

echh , ja to jakaś doooopa chyba jestem...spóźniłam się i wózek mi sprzedano-ja mam pecha do wózków tej firmy...
Asionek-ja szukam podobnej spacerówki jak ty,tzn. mam podobne wymagania-z tym, że 4 kołowca bym wolała-a dzieci można różnie wozić-zależy jaka spacerówka-dla mnie to chyba kwestia tego czy maluch sam już siedzi..

Jestem.
Ehhh, nie miałam w ogóle weny dziś wz. bólem gardła, gorączką i ogólnym złym samopoczuciem. :eek::sorry:
Ale! Mia przeprosiła się z matą edukacyjną!!! :happy::happy::happy::rofl2::rofl2::rofl2: Moja kruszynka kochana!!! :-):-)
Nie wiem, co się dziś działo, zaraz moze poczytam.

-o-

No, poczytałam.

Paulina - fajnie, że spacerek udany mimo wiatru. Ja dziś spasowałam...
:sorry:

Pok - śliczne zdjęcie!!! Jeju, pamiętam swoje!!! :-)

Jos - no to ładnie poszalałaś dziś z odkurzaczem! :-D

Palemka - a i mnie ulżyło, ze wszystko u Ciebie OK - mam nadzieję, ze czasem mimo wszystko tu zagladasz...

Carolineee - jak tam u Ciebie? Jak tata?

Kocurek - no, podziwiam, podziwiam to ogarnianie w mgnieniu oka! :-)

Pozdrawiam wszystkie miłe Panie i życze dobrej nocki! Ja ledwo zipię, więc już sobie ucieknę...

Ostatnia edycja:
Jos - nie no pewnie, ze nawet mi przez mysl nie przeszlo, zebys z dwojka dzieci jeszcze miala sile dzungle pielegnowac :). Buziak!

Pok w te wozki mozna tez foteliky wpinac i nie wiem czy gondoli tez nie :)

asionek : ja polceam mac larena, gwarancja na zycie, super jakosc
no ale kosz maja maly...

asioenk, pok : wy chyba nie pomyslalyscie naparwde ze dom nie byl odkurzony od 8 miesiecy ???? :szok::szok::szok:
odkurza go regularnie taka powolna roomba, tylko od wczoraj roombie dziecko choruje na zoladkowke no wiec musze zakasywac rekawy :)

asionek : maly wykapany najedzony juz odlecial, poldek zaraz idzie jesc i tez go spakuje bo potrzebuje USIASC I NIC NIE ROBIC CHWILE!!!!!!

zaraz zobacze ten twoj wozek :) kosz maly ?? hmmm ty zakupocholiczka bez duzego kosza ?? :)))
no ja tak zrozumialam stad ten szok hehe , ze dzieci male ,jasne wykladziny i nie odkurzane , a tak czysto ? :))

echh , ja to jakaś doooopa chyba jestem...spóźniłam się i wózek mi sprzedano-ja mam pecha do wózków tej firmy...
Asionek-ja szukam podobnej spacerówki jak ty,tzn. mam podobne wymagania-z tym, że 4 kołowca bym wolała-a dzieci można różnie wozić-zależy jaka spacerówka-dla mnie to chyba kwestia tego czy maluch sam już siedzi..

napewno jeszcze uda ci sie kupic !
no wlasnie tez mi sie tak wydaje , narazie mamy gondole i pozniej ja sie na spacerowke wymienia , ale ten wozek jest wielki i na teraz spoko , ale w lato to juz lipa bedzie , bo nigdzie sie z nim nie rusze dalej ...

paulina, mary : hej :)

asionek : super ten wozek i kolorek tez mi sie podoba :)

no ten kolor wymiata :) chociaz ten jasny diamond czy jak tam jest piekny , ale przy dziecku to tez mega niepraktyczny :)

Mary zdrowka !!

asionek : czysto z dwojka dizeci to nie jets, nie moze byc :)
fajne te wozki a ja zakupry robie wieksze z dostawa do domu, a czasem to nawet 2 paczki pieluch oi 2-3 *******y :) takze mnie ta siatka pod mac larenem to potzrebna od dlugiego czasu na ... kape deszczowa :)
a jak kupie jakies *******y czy ciuszek to siatki zawieszam na raczkach i tyle, do kosza na dole sie nawet nie schylam hahahahaha

jasny kolor z dziecmi niepraktyczny ja mam soczysta zielen i jest caly uswiniony od butow L.
moje ykladziny tez potwierdzaja ze jasny kolor i dzieci to sie kloci :)

a gdzie przepadly kocur i made ???

made : zapomnialam - i co ? duzo cora ma wyzsze czolo ode mnie ???? :)
mam nadzieje ze nie bylo +5cm i ze sie nie pograzyla przeze mnie :)

ja uciekam na film z mezem, wrocil przed chwila z pracy <SWIETO :)

reklama
nazwiemy? yyyyy jaszczur jeszcze z tydzien a potem juz bedzie ludzik. choc przyznam, ze szukamy czegos bezrodzajowego :)

to z tego bedzie dziec!????!?!?!?!?!?! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::rofl2:
matko jedyna!
ja sie nad tym glowie od dwoch tygodni.. jak cos, co wazy tyle co glowka od szpilki, moze miec serce i rozne inne bajery? no jak?!
:happy::happy::happy::happy::happy: ma rączki, nóżki, paluszki i inne bajery :-D :rofl2: tajemnica ludzkiego istnienia :tak:
Kurcze fajny ten wózek, szkoda tylko, że nie na moją kieszeń...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry