• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No to jestem :) po pierwsze zaraz palemce w dupsko deikatnie dam, ze sie nie odzywala! No jak tak mozna tak ludzi nastraszyc i potem nic nie mowic. Wrrr

No to po wizycie :) jaszczurek jest jeden ku rozczarowaniu mojego meza (nie ma u nas w rodzinie blizniakow, wiec nie wiem skad mu taka nadzieja przyszla). Kropek jest zdrowy, serduszko mu miga (choc przyznam, ze myslalam, ze wyrazniej to widac). Wzruszylam sie, ze hej ho :zawstydzona/y::zawstydzona/y: M rowniez.
Najpierw bylo strasznie, bo pani szukala i szukala i machala ale w koncu uff zaczela mowic :) bylo cudnie.
Niestety moja doktorka zajmuje sie tylko leczeniem nieplodnosci a ciaz nie prowadzi. Za dwa tyg ide jeszcze do niej, bo dzis litry krwi mi pobrala a potem trzeba bedzie kogis znalezc (kilka nazwisk polecila).
jedyne co, to mam niskie cisnienie ale na razie mam sie tym nie przejmowac, niejedzeniem tez nie a pic najlepiej gazowane sprity i cole...

Wstawilabym wam fotke ale z tableta sie nie da :/ moze pobrobuje potem
POK :happy:

Jos Karola napisała, że nie jest dobrze...

reklama
echhh ale pustki

Jos zazdroszczę snu;)) mi głowa pęka-ale to pewnie ciśnienie...

Maja się wyspała po 45 minutach-ciekawe jak wytrzyma do wieczorka?...na szczęście allegro udało mi się uzupełnić i jakby coś mam nowe aukcje (link w suwaczku)

a teraz czekamy na tatusia;))
aha a co myślicie o tym wózeczku-taki sam jak ostatnio chciałam licytować-ale siedzę i myślę dalej JANE SOLO NA GWARANCJI!! KRAKÓW Kraków • Ogłoszenia Tablica.pl

Jestem i ja :)))

Miałam parę godzin temu... GOŚCI..!! :eek: Mówił mi G, że wpadną, ale tydzień temu!!
A dzisiaj, że ZARAZ :szok: będą dowiedziałam się będąc w totalnej rozsypce, dobrze, że chociaż wcześniej się umyłam, a Kamil poodkurzał. Zaczęłam szybko upychać bajzel po szafach, żeby nie widać było :szok: Blaty wypolerowałam, brudne większe gary poszły do szafki kuchennej :baffled: Kibelki i umywalki z prędkością nadświetlną i pozostał problem - CZYM ugościć ????? :szok: Rozmroziłam na wariackich papierach słynnego seromaka i wygrzebałam ciastka z marmoladą, skrzętnie ukryte przed światem :cool2:
Okazało się, że wpadli do nas przejazdem, wypili kawkę, herbatkę i już ich nie było.... :-D

Jako, że byłam ubrana :-p poszliśmy na spacerek - krótki, ale udany, bo mała w foteliku samochodowym jeździła i mogła podziwiać świat i nie marudziła :-):-)

A teraz... UWAGA...!!... śpiiii.... :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Jednak nie - już wstała :-D:-D
Zaraz zaraz... dopiła resztkę mleczka i zasnela na mnie... boję się odkładać :shocked2::-p

Ostatnia edycja:
Kocur-właśnie, może twoje słoneczko ma tak jak moje-nie chciała jeźdźić w gondolce bo świata nie widziała,zaś w foteliku na stelażu wózka była szczęśliwa, także przesiedliśmy się do spacerówki i już mi nie krzyczy na spacerku;))

paulina ja taka mam nadzieje, bo juz rece zalamuje nad tymi spacerami.... a wszyscy wkolo "przeciez dzieci UWIELBIAJA spacery" :dry:

JA TEZ DZIEKUJE ZA INFO O PALEMCE :* bardzo krzepiace :)))))

Ostatnia edycja:
POK wspaniale.... :))))))))))))))))))))))))) ciocia kocurek nie moze sie doczekac fotki Kropki !!!!

rureczka - mam na Ciebie OKO :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry