• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:szok: u mnie jest -13'C, na sam widok tej cyfry mam dreszcze, ale świadomość, że zaraz przytulę się do małego, cieplutkiego Remiczka-grzejniczka wyzwala we mnie niesamowitą radość :tak:

życzę spokojnej nocy i cieplutkiej :sorry:

reklama
boogie - u mnie było wczoraj -20 w nocy :dry: a może jutro przyjedzie - zobaczymy - ważne że przyjedzie a nie zostawia z problemem zupełnie :tak:

Moje dziewczyny usypiają przy "Zaplątani" - czemu one nie mogą usypiać o normalnej godzinie???
Idę się położyć w moim zimnym pustym wyrku :-(

witam sie z rana , chcialam doczytac co sie u was dzialo jak mnie nie bylo ale to ponad 120stron:szok:. nie ma szans.
u mnie w nocy bylo -13 i nadal sie taka temp utrzymuje.

hej :)

no u nas tak zimno nie jest , ale i tak milo bylo w cieplym lozeczku :)
trzeba bylo wstac , bo amly sie obsikal :szok: wiec juz i przebieranie mamy za soba :-D
pije kawke , troche sie pobawie z malym i idziemy dosypiac :-)

:tak: głód to jeden z poważnych argumentów :-p heheh my też już śniadano jemy i chcę wyskoczyć do lumpka, w taki mróz i z rana nie wielu osobom będzie chciało się łazić, więc muszę tą okazję wykorzystać :rofl2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry