• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O! Kocie bo już Cię chciałam szukać :-p

hahaha u nasz Józefiny wszystko jest burżuazyjne :-p:-p:-p:-D:-D:-D przecież to najlepsza znawczyni świata zakupowego razem z Karolą :cool2:

reklama
No, gdyby nie ONE, to ja bym przecie kapcaniała szybciej, niż ustawa przewiduje...:eek: a tak przynajmniej człowiek jest na bieżąco :-D

paula ;-) bystre oko wyłapało endo hehe.. na razie mamy te dwie bluzeczki, najtańsze w ofercie :-p

Ostatnia edycja:
Iwe kompalam bo wczesniej sie buntowala, oj ten charakterek to nie wiem za kim ma...:-D

Paulina to zapewne w poniedzialek u mnie bedzie.

just jestem jestem...co robi robaczek? spi ?
kocie a co Olenka porabia?

o matko rzadko jestem krytyczna, ale jak czasem spojrzę na ten blog tej pani, co teraz a nowościach jest.... to aż mi żal jakie kobiety robią z siebie sieroty i ofiary losu... było dzieci chcieć.....?????? to się nie użalać teraz...!!!

praszam, ze ten teges nieskladnie, ale ciagle jedna reka hehe

i coraz niewygodniej ;))

Ostatnia edycja:
Wiola śpi?? :no:właśnie siedzi w kuchni z moim tatą i mamą i przedstawienie trwa :laugh2:

Kocie który to blog, pokaż mi, to rzucę swoim okiem :sorry:

A koleżanka Made gdzie się zagubiła? Duszyczka zbłąkana :-p:laugh2:

czy to ta co "w tej samotności" jest??? :eek:

just a juz myslalam ze tylko moje dziecie takie rozbrykane:-p.
dzis Iwa od babci wyciagnela kolorowanke, telefon i torebke:laugh2:, jak tak dalej pojdzie to niedlugo samochod jej oddadza:laugh2:

https://www.babyboom.pl/forum/blogs/izzula/

boogie strasznie żałosne to jest...
Potrafię być bezwzględna :zawstydzona/y:
Dziewczyna nie wie "czym zająć sobie głowę przy maleństwie" ..... nosz przecież jak można być takim ..... płaskim intelektualnie :eek: Przepraszam... coś we mnie wstąpiło... jakieś ewidentne zło :errr:
To może ja już sobie yyy... pójdę :confused:

Ostatnia edycja:
Kocie jeszcze pisze coś, co czytają inni, więc błędy są niewybaczalne :sorry: ale teraz ciiiii..... różni ludzie żyją na tym świecie :sorry:

reklama
Dobry wieczór. Nadrobiłam!

Ola piękności, aktoreczka, a może modelka:confused::-D

Wiolu gratuluje glukozy, pocieszmy się, że już wiecej nie trzeba;-)
Wiola ten Twój sprzedający to konto ma zerowe, nic mi nie wysyłam dopuki nie odpisze, bo może to jakiś oszust? Ja się boję trochę sprzedających z małą liczbą komentarzy, bo się już naciełam :eek:

Całe popołudnie woziłam moją mamę, bo jej samochód padł z tych mrozów. A i ja skorzystałam, zakupiłam mega grubą czapkę i szalik, bo nie miałam, a zimno okrutnie :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry