WIOLKA1509
Fanka BB :)
rureczko wiem widzialam, jutro zadzwonie do niego jak nieodpisze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zooostań, please
czasem tak jest, ale człowiekiem jesteś i nic co ludzkie nie jest nam obce 

Rurka Pan Pasztetowy nie dał jeszcze nawet złotówkinie interesuje się od czerwca
![]()
ale zapomniałam napisać, że dzisiaj zadzwoniła do mnie znajoma prawniczka i są specjalne wnioski, które ona mi prześle i dopadniemy Pasztetowego...![]()

asionek : u was na poludniu pada !!! szok! hahahahaha
)
wrocilam, glukoze przezylam, Iwa uszka ma juz prawie zdrowe( antybiotyk jeszcze bedzie przez 10 dni w jej organizmie, wiec powinno przejsc zupelnie).
nikt za mna nie tesknil?
h
Ja nie wiem za co mnie tak kopie to życie...aż taka zła chyba nie jestem...
Ola i PolaKuzynka podbierała mojej butelki
Zobacz załącznik 432925Zobacz załącznik 432926Zobacz załącznik 432927Zobacz załącznik 432928
Ooooo pustooooo....![]()
Przesadziłyście - jak mam nadrobić 23 strony
Dzisiaj mam zapiernicz bo wczoraj znowu net nam siadł i musiałam dzisiaj załatwiaćdo tego zrobiłam dzisiaj na szybko dwie broszki na sell i nawet im zdjęć nie zdążyłam zrobić bo koleżanka już je zabrała. a były takie ładne
ale dzisiaj jeszcze do nich siądę to zrobię kolejne i tym razem strzele fotki i wam wkleję bo są cudne
![]()
![]()
Kocie jeszcze pisze coś, co czytają inni, więc błędy są niewybaczalneale teraz ciiiii..... różni ludzie żyją na tym świecie
![]()

promocja!!