• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wróciłam-byliśmy na małych zakupach spożywczych

Wiola a jutro może nie dotrzeć paczka? a Iwa to przedsiębiorcza dziewczynka;)

Kocur-ja tak wiszę na stronie endo i się zastanawiam, kupić nie kupić, o to jest pytanie;) a ile dałaś za wysyłkę?jeśli można spytać?

Paulina wysyłka kosztuje 14zł, właśnie dlatego, że chciałam kupić tylko koszulę za 19,90, odpuściłam, bo całość wyszłaby drożej... a ja za 35 zł w lumpeksie kupię masę rzeczy :sorry:

maly spi , pogadalam troche z mama i zaraz ide sie plumkac :)
kurcze , ale mi sie chce ciastaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! normalnie slinotok , a nic juz nie mam slodkiego :((((

Rurka Pan Pasztetowy nie dał jeszcze nawet złotówki :no: nie interesuje się od czerwca:crazy:

ale zapomniałam napisać, że dzisiaj zadzwoniła do mnie znajoma prawniczka i są specjalne wnioski, które ona mi prześle i dopadniemy Pasztetowego... :evil:

i dobrze trzeba dorwac dziada :wściekła/y:

asionek : u was na poludniu pada !!! szok! hahahahaha
)

no szok spadlo kilka platkow , od razu sie rozpuscily i tyle bylo sniegu :) ale i tak fajnie bylo sobie przypomniec jak to jest hehe

wrocilam, glukoze przezylam, Iwa uszka ma juz prawie zdrowe( antybiotyk jeszcze bedzie przez 10 dni w jej organizmie, wiec powinno przejsc zupelnie).
nikt za mna nie tesknil?
h

super , ze z malutka lepiej i glukoza poszla tez jakos :)

Ja nie wiem za co mnie tak kopie to życie...aż taka zła chyba nie jestem...

skad ja to znam ... oby w koncu bylo lepiej !! musi byc co nie ? :)))

ale slodkosci :) mala Pola ma super fryzurke :) pamietam jak modne byly wygolone wlosy z tylu i grzywka zostawiona hehe

Przesadziłyście - jak mam nadrobić 23 strony :confused::confused::szok:

Dzisiaj mam zapiernicz bo wczoraj znowu net nam siadł i musiałam dzisiaj załatwiać :wściekła/y: do tego zrobiłam dzisiaj na szybko dwie broszki na sell i nawet im zdjęć nie zdążyłam zrobić bo koleżanka już je zabrała. a były takie ładne :-pale dzisiaj jeszcze do nich siądę to zrobię kolejne i tym razem strzele fotki i wam wkleję bo są cudne :tak:
:tak:

no to czekam na foto :)))

Kocie jeszcze pisze coś, co czytają inni, więc błędy są niewybaczalne :sorry: ale teraz ciiiii..... różni ludzie żyją na tym świecie :sorry:

yyyyy teraz mi sie glupio zorbilo troche :((( bo ja nie raz takie bledy sadze , ze szok :( na swoje usprawiedliwienie mam 9 lat emigracji .... no , ale i tak wstyd :zawstydzona/y:

Jestem.
Nie pożarły mnie wyrzuty jednak :-p

paulinko miałam wysyłkę gratis i to niezależnie od kwoty zamówienia :rofl2: promocja!!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry