• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Lecę moje drogie, w podusie i kołderki, mam nadzieję, że bez rewelacji żołądkowych dzisiaj...
dobranoc!

PS wiedziałam Kocie, że Ci się spodoba:-D

ja też zmykam-jutro bardzo bizi dej;))

kolorowych dla wszystkich

Rurka a mówiłaś coś ostatnio o bluzeczkach na maluszka-Maja urodziła się w lipcu, więc zakładałam jej głównie bodziaki (długi lub krótki rękaw w zależności od temp) i do tego albo te spodenki w paski lub czerwone lub te śpiochy bez stópek z 5.10.15 +skarpetki-tak było najwygodniej-może wybierz coś jeszcze;))

Asionku teraz to mi głupio, bo ja wiem, że Ty jesteś na emigracji i ja też nie jestem aniołem, ale tak jak Kocurek nie pochwalam autorki bloga, my też jesteśmy matkami, a nigdy nie narzekamy, że nie mamy co robić z maluchami, a zabawa?, a książeczki?, a spacery, a spotkania z innymi matkami, a może czuje się osamotniona przez znajomych, może nie tak sobie to wyobrażała.. tego nie wiemy :confused2:

moze ma deprecha jeszcze ?? niestety czesto kobiety jakos sie pozniej odnalezc nie moga ... ja tam nie wiem jak mozna nie miec co robic z takim szkrabem ? :) na nude to ja nie narzekam hehe
wsumie los laskawy dla mnie jest , bo zadnych deprech , zalaman nie mialam , dla mnie kazdy dzien z Natem jest pelen wrazen , nowych doznan i bardzo lubie z nim spedzac czas :) nie brakuje mi jakos imprez czy innych rzeczy , moze dlatego , ze ja juz wsumie i przed ciaza nie odjadywalam sie w takich rozrywkach ?? spotkam sie ze znajomymi raz na jakis czas, wyskocze na zakupy oczywiscie z tego wzgledu , ze rodzinka daleko , Nat zawsze ze mna i jest ok :)

Rurka dobre to ja pacze;))

moje zakupy na endo:Danio T-SHIRT DLA CHŁOPCA Maja T-SHIRT DLA NIEMOWLAKA
mąż T-SHIRT DLA TATY

super zakupy :)

Kocurek Ola spi ?? :)))

To okropne co powiem, ale pracowałam z pedagożką parę lat temu, która.. no nie wiem, ale chyba.. miała jakąś wadę wymowy, bo nie wymawiała "trz" tylko zawsze "cz" .. Wszyscy sobie z niej żartowaliśmy :zawstydzona/y: Ale to BYŁO zabójczo śmieszne :eek:

asionku śpi :))))))))) a ja zamiast też iść spać to dostałam totalnej głupawy :oo2:

paulinko no świetnie wybrałaś!! Ja TEŻ coś dla mojego pana mam, bo urodziny idą w lutym :))))

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry