• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
oglądam i śmieję się jak głupia :rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D

ja byłam na koloniach z krakusami i ZAWSZE śmieliśmy się z nich pytając, powiedz: 3333 a oni czy tysiące czysta czydzieści czy :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Asionek - no już siadam - jak tylko uśpię Emilkę :tak: To zacznę robić kolejne bo małż mnie do gry namówił i 40 minut zleciało a potem kolacja, kąpiel, usypianie Emi i w końcu gówniara mi spyliła od usypiania :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

paulina - a ja sobie koszulkę dla siebie tam znalazłam :laugh2: Z napisem "Ele mele dudki dziś sprzątają krasnoludki"

Ehh... ale te dni szybko mijają :no: Karola mi śpi, Emi nie śpi od 12.30 :szok: i właśnie próbuje obudzić Karolę bo jej się nudzi :szok: :laugh2: Łobuziara okrutna i ani jej się widzi iść spać :no: Ehh... może uda mi się dzisiaj choć jedną tą broszkę zrobić :sorry:

Boze... Jaka straszna historia...
madzia nie zostala porwama, nie zyje... W domu wypadla matce, uderzyla glowa i zmarla a matka w szoku ukryla cialo i zmyslila cala historie...
koszmar.

reklama
coooooooo???????????

nie wiem czy to rozumiem, a już na pewno mój rozum i serce tego nie pojmują...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry