• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulinka plus te cuda na przewijak, chyba ze jeszcze znajdziesz jakieś rajstopki :)
Paulina i ogrodniczki z kotkiem też:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Asionku teraz to mi głupio, bo ja wiem, że Ty jesteś na emigracji i ja też nie jestem aniołem, ale tak jak Kocurek nie pochwalam autorki bloga, my też jesteśmy matkami, a nigdy nie narzekamy, że nie mamy co robić z maluchami, a zabawa?, a książeczki?, a spacery, a spotkania z innymi matkami, a może czuje się osamotniona przez znajomych, może nie tak sobie to wyobrażała.. tego nie wiemy :confused2:

no dobra,chyba będą jakieś koszty imprezy z endo-mój mąż zażądał też coś dla siebie;))

Rurka-a mogłabym ci to wszystko w poniedziałek wysłać?muszę jeszcze jeden pokrowiec wyprać;)

Myślałam trochę.... szkoda mi jej mimo wszystko... strasznie zdołowana i infantylna dziewczyna... :dry:

No dobra, nie moje małpy, nie mój cyrk... nie powinnam się oddalać od naszego wątku, bo się niepotrzebnie angażuję i wtykam nosa...

Kocur-a swoją drogą jak ona znajduje czas na te wszystkie inne cuda?? ja ledwo wyciskam czas na bb i rzeczy na allegro- a wieczorem padam na twarz-ciii, ale chyba bezsenność chyba mi przeszła;)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry