• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiola to teraz pomyśl jak fajnie bedzie wyglądał Łukasz w takich majtach:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale cicho już, cicho, bo jeszcze mi wleje za to
laugh.gif

:errr:

jest w tym utworze jakaś niezrozumiała dla mnie.. głębia....... w tym co ona go zabije, a on ją złapie...

Jestem potwornie zacofana... tego teledysku też nie znam... chyba muszę zacząć TV muzyczną oglądać / słuchać... eeee ale to może na wiosnę, to sobie wtedy poskaczę, poćwiczę trochę :-p

Kocie, haha:) powiem Cii,że jest głębia tylko trza dobrze przetłumaczyć:)

Boooogieeeeeeeeeeeeee mam pytanie!?! Piesek czy Żyrafka????? I nie pytaj o co chodzi:))));-)

oj kocurku , czy ty musisz we wszystkim szukac glebi?:-)
karola chetnie sobie przeczytam o czym to jest
rurka ten pomysl z tancem na walentynki dobry... moze skopiuje:-p

Wiola drugi post o Łukaszu był o Twoim, nie moim:-D:-D

Dziewczyny to możliwe żeby Zuzia reagowała na muzykę? Bo włączyłam sobie reggae z laptopa, gra prosto na brzuszek i ona zaczeła mega kopać:zawstydzona/y::szok:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry