• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Powróciłam. Byłam w gabinecie o 9.55, lista rzucona jest zawsze o 10, a dzisiaj co? dopiero na 16 się zapisałam, więc jestem 9 w kolejce:szok: coraz mniej mi sie to podoba :angry:

Mało tego jak pech to pech, zakopał mi się samochód, i to tak beznadziejnie, że 3 panów miało problem z wypchaniem go w którąkolwiek stronę :szok: na szczęscie się udało!

Dzieci wszystkie takie ładne... aż miło pooglądać:-D miodek na zbolałe me serduszko!
Wiola Iwa to do Ciebie strasznie podobna, a Remik Bogusi ma tak fantastycznego loczka z przodu, że nic tylko na papilota kręcić:-D:-D

Just Kochana! dziękujemy za paczkę, misiątka wspaniałe :*

REMI - Ola na Ciebie PACZY i się śmieje !! :-D:-D

poczku błąd mi wyskakuje..

rureczka łojeju jakbym swoją zaszłą zimę samochodową czytała... :sorry2:

Kurczaki. Cos sie popsulo. Teraz juz nawet przerwy miedzy wierszami w moim poscie nie zrobily sie tak jak powinny. Czy bede musiala wrocic do uzywania komputera? :(Kocurku i jak sobie z tym radzilas? Mialas jakis sposob?A ten link mi tez nie dziala... EhhW skrocie: po katastrofie concordii na wyspie pewien tata przez mieszkancow dotarl do ratownikow i powiedzial, ze ma nietypowa sprawe. Otoz jego synek w zamieszaniu ucieczki ze statku zostawil w kajucie swojego pluszowego misia, do ktorego sie przyzwyczail po smierci mamy i teraz odwypadku tylko placze i dopytuje gdzie mis. No i ratownicy misia znalezli idostarczyli :)

eh Kocie samochodem źle, bez samochodu źle... u nas wczoraj sypało okropnie, całą noc. Rano na dachu to miałam ze 20 cm śniegu. Oczywiście nic nie posypane piachem, nie odśnieżone i kto musiał w największą zaspę wpaść? no kto? ja:crazy:
Dobrze że panowie w średnim wieku tacy uczynni i z miejsca zaproponowali pomoc, bo ja to bym tam siadła i płakała chyba:zawstydzona/y:

reklama
Mi sie kocurku twoj link nie otwiera na tablecie. Chyba musze wrocic do kompa..Tymczasem kolezanki. Ide sie oporzadzic, zebrac sily na zmiane poscieli a o 15 mani i pedicure :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry