• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurek - w wielkim skrócie, o życiu, nałogu, karierze, relacji z rodzicami, pępowinie
przez którą toczy się toksyczna ambrozja, poznawaniu samego siebie.....uff :))))
A w rolach głównych: M.Streep i S.MacLaine :yes:

O a to dobre musi być, na pewno widziałam, tylko (drap! drap!) yyy ... chyba mi parę neuronów obumarło, które prowadziły do pamięci o tym dziele :eek:
Meryl kocham i wielbię....:rolleyes:

Wiolka : sliczna lobuziara :)

paula : to zdjecie jets niesamowite !!!!! :) piekne piekne piekne !!!!

kocurek : filutek sam sie animuje we wozku :) no moze nie sam - z panem tukanem pluszowym :) ale faktycznie nie moglam sie oprzec jego kukaniu i ' a gggggg" :) bylam zrobic 16 filmikow ktore teraz laduje i wysylam mamie co by jej sie w biurze nie nudzilo dzis ;)

a poldek nie wiedziec kiedy poszedl sam do lozka, polozyl sie w bluzie i o zgrozo !!!!!!! :

BEZ PAMPERSA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przewiduje brutakne przerwanie drzemki w najblizszej godzinie i powodz... i wielkie pranie... fak... czemu nie pwoidzial ze chce isc spac zalozylabym mu pampka i miala spokoj dluzej ;) hihiihhiihhhihi

made Ale co..?? :-) Myślisz, że nadal będę taka yntelygentna, nawet jak mi więcej zdechnie??? :-p Bo, wiesz moja droga, my to już w las idziem, a im dalej, tym ciemniej hahahahaaaa :-D:-D:-D

jos :-p ja bym kurczę próbowała podłożyć coś pod tą niebezpieczną pupinę :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurku :) yyyy ja to nie kleczalam. Kurcze! Bylam pewna, ze w ciazy nie trzeba! No to chyba musze nadrobic. Ehhh... Zycie...Made cola mi jakos zle zrobila. Juz minie smakuje :( do 3 zasnac nie moglam z niedobrzenia.Milo mi, ze nieobecnosc moja zauwazona zostala Sliczne te wasze dzieci! Cudne po prostu! Jeszcze, zeby made pokazala co nieco :)Czy ktoras miala w ciazy problem z krwawiacym nosem? Jeszcze z tej suchosci w powietrzu peka wszystko co chwile, i co smarkam to wszystko czerwone. Fuj fuj fuj.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry