• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wybaczam koleżance, bom jest wspaniałomyślna, ale kawa zimna :-p Gołoty nie widziałam, bo się zaszyłam z małą w ciepłej sypialni ze względu na ten katarek, kurczę, na youtubie może znajdę...

Paulina ja nie bylam i chyba nie bede bo maz cos pisal ze pozniej wroci a jeszcze wieczorem do tesciow musiamy jechac bo maja 38 rocznice slubu. trudno smerfy przejda mi kolo nosa

Made...bo se coś pomyślę:rolleyes: :)
Jadę po małą pizzę,dzisiaj dzień pizzy to trzeba skorzystać:)

Oooo a ja już się doczekałam reszty rzeczy z endo :rofl2: i dziś spakuję i wyślę jutro wreszcie gdzie trzeba :-D :-D :-D

paulina czy Ty przypadkiem nie miałaś czegoś pokazać...? ;))

Kocur przypomnij mi-moja skleroza się kłania;))

Wiola ja spojrzę później u siebie w biedronce-choć nie wiem kiedy tam dziś zawitam-i na spacer raczej nie pójdę bo nawet folię z wózka mi zwieje ta wichura

Olivka - Ty prowokatorko! :-p:-):-D))))) Mniemam, że to udany był Sylwester, hę? :cool2:

Kocurek - oj, obejrzyj :)))
Ja oglądam właśnie "Pocztówki znad krawędzi" :)) po raz n'ty :zawstydzona/y:

paulina E.... - to jest pierwsza literka, coś już się przejaśnia??? :-)

made :tak: w tak szałowej sukience to na bank udany był !!! Kiedy ja się tak ubiorę..... :eek: Zapomniałam, co to za pocztówki.... :sorry2: Jednak ten wiek to ciężka sprawa jest :-p

Ostatnia edycja:
reklama
To wtedy ja pokażę też swoje ;))) paula

boogie się szykuje, bo koleżanka i oddycha na strychu :))))

jos na pewno animuje filutka ;))))

a poczek gdzie..???

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry