• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Filutekkkkkk.... :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: jos nie łam się - ja w szlafroku z rękawem umoczonym w kawie :-p

carola przecież do tej figury wrócisz raz dwa - tylko wydrukuj sobie swoje najatrakcyjniejsze zdjęcie i przylep na lodówce i daj na tapetę w telefonie :tak::tak::tak: A Ninka to widzę już po paru... yyy soczkach w tego sylwestra była??? :-D:-D:-D

lili wiem..wiem, że o Oleńce, ale chciałam zobaczyć Wasze pyziaki.. i są przesłodkie :-):-):-):-) Martynka jest taka delikatna dziewczynka i sukienusie do niej pasują :tak:

paulina
jak wskażesz ojca Twych ślicznych dzieci, to moooże uwierzę, że do niego podobne :-p

wiola...???????? :blink::blink::blink:

reklama
carola no raczej nie. wygladam strasznie , a na dodatek siedze w bluzie meza...a swoja droga kto zrobila mezom takie wygodne bluzy?hmmm juz druga u podwedzilam. ale krzyczy na mnie i chce mi ja zabrac

patrzcie co wczoraj kupilam Iwie, za 5 zl przecenione z 20zl , byly jeszcze rozmiary na 9 miesiecy i na 12 mcy . jakby ktoras mama byla chetna to moge kupic i wyslac

Załączniki

• DSCN5702.jpg
    DSCN5702.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 32
Boogie Twój Remiś ma w czym przebierać jednym słowem! Namawiam Cię na związek z Martynką...czy już Remiś zaręczony???

Carola naprawdę jesteś bardzo fotogeniczna! I zawsze tak ładnie wyszykowana! Tego się trzymaj!

Dziękuję za komplementy dla dzieciaczków - przyjmuję je w każdych ilościach - nigdy mi się nie znudzą :-p Niestety muszę już uciekać, bo mama z wózkiem już pod domkiem na mnie czeka :-p

Aha Wioluś - to nie mata tylko pościel :-p Stwierdziłam, że na pościeli z tygryskiem ładne zdjęcie wyjdzie :-p

Kocurku
w sukienki to ja tylko do zdjęcia ją na razie ubieram - bo tak to dresiki, rajstopki...jak najwygodniej po prostu...

Paulinka
Majeczka cudna!

kocurku ale ze co?:-) ze ja? :-) a to Iwa z przed chwili

Załączniki

• DSCN5703.jpg
    DSCN5703.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 38
  • DSCN5704.jpg
    DSCN5704.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 39
Łomatko jaka łobuziara !!! :szok::-D:rofl2: A z uczesania to wypisz wymaluj mój Kamilek w tym wieku :-p Czy na ym foteliku jest kuot czy biedrona???

paulina widzę, że mała na tle szafy pax siedzi... hmm.. ja mam jeszcze jedno skrzydło do montażu, ale mój pan podchodzi do tego jak do... jeża :dry::-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry