• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wioluś dziękuję, że napisałaś o pyzach Oleńki przede mną - w końcu Martynki pyzy nie czują się samotne na forum :-p A co do rajstopek będę szukać - postanowione, że kupuję czerwone i pomarańczowe! A papucie pokazuj! Jak nie dojrzę teraz to później, bo zaraz uciekam.

Kocur na wiosnę będzie aranżacja!, będzie lans!, będą zdjęcia!

Carola jak nastrój dziś?

Jos
to Polduś ma końskie zdrówko! Tak jak ja i Martynka tfu tfu tfu odpukać! :-)

Paulinka i jaka decyzja? Majeczka już widzę pięknie strojona :-) Piękne zdjęcie :-)

reklama
no i u nas na watku zawsze jest na kogo popatrzec:-)
Kocurku ja jestem ciekawa jak teraz Kamil wyglada?pewnie chlop jak dab , co?
Paulina twoje dzieciaczki cud miod i orzeszki:-)slodziaczki

lilus poszukam i potem wstawie. ja z tych rajstop mam dla Iwy rozowe, biale, czerwone, fioletowe i niebieskie:-). ale niestty odkrylam je jak Iwa nosila rozmiar 86 wiec narazie nie moge ci odstapic ale jak bedziesz wieksze potrzebowala to nie ma sprawy:-)

Ostatnia edycja:
że niby podobne do mnie???raczej 100% do tatusia;)))) dzieci po tatusiu, nie ma co;))) a to mój smyk jak miał 1,5roczku i chciał iść do szkoły;)))

o kurczak u mnie tak wieje,że małe tornada ze śniegu się robią;)

Kocurku ja o pyzach Twojej Oleńki mówiłam...:-p Ale oczywiście zaraz wstawię nasze pyzy...u mnie ich nigdy dość! A to Twoje ostatnie zdjęcie WOW! Jaka miła odmiana po zdjęciach z dzieciaczkami tylko i wyłącznie! Nie wiem, na którym przystojniaku oko zawiesić! Na każdego miło POPACZEĆ!

Paulinka to Twój synuś?? Ale podobny do Ciebie! Nie wyprzesz się swoich dzieci kochana - cudne są!

Zobacz załącznik 434919Zobacz załącznik 434921Zobacz załącznik 434922Zobacz załącznik 434923

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry