• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil : teraz 2 raz chory, pierwszy raz na swieta w grudniu, trwalo to 3 dni kaszel, teraz byla 3 dni goraczka i kaszel. niby nic powanzego. i tak jetsem w sozku ze wytrzymal az do ponad polowy grudnia z chorobami... sa dzieci co kurcze co 2 tyg od wrzesnia chore...
mysle ze na wiosne jeszcze sporo wirusow bedzie, rozyczki i inne...

made : tak tak kolonia karna, zapraszamy :) nawet kawy damy :)

reklama
hmm śniegu napadało-pewnie listonosz na sankach zasuwa;))

Lil no to zrobimy pełny lans;)
a ja teraz jako rasowa zakupoholiczka wymyśliłam nowy zakup-buciki/paputki na wiosnę dla Mai-tylko nie takie do chodzenia ale bardziej niemowlęce-z warunkiem,że muszą być sznurowane-wczoraj mała skopała każde na rzepa, które jej z koleżanką przymierzałyśmy-co myślicie o tych?
BUCIKI kapcie NIEMOWLĘCE *COOLCLUB BABY* SMYK 18 (2092881861) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub
Buciki Adidas rozmiar 19. + kapcie gratis (2101981304) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub
TRAMPECZKI H&M (2103292718) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.???????????????????????????????????????????

rureczka dziękuję, jest wspaniały... :szok::-D:-D:-D Aż szkoda na niego siadać, ale z koleżanką made (i z kawą) usiądę wszędzie :-p
wiolu niech się trochę z kocura ponabijają - kocur po to tu jest :tak: Z przewrażliwienia na swoim punkcie wyrósł dawno temu :sorry2:

made witaj :-) Bicz pokutny wzięłaś ze sobą ??? Bo inaczej nie gadam z Tobą :dry:

Gołota mnie zadziwił normalnie.... :)

reklama
lil te ktorych aukcje ci wkleilam to rozmiarowka 68-74 akurat ale maja wszelka rozmiarowke jaka chcesz z tej firmy. dla malych dam sa rajstopki Emma a dla takich jak Iwonka sa Agatka a potem dla jeszcze wiekszych jeszcze inne. ogolnie rozmiarowka tej firmy siega od 56 do 154chyba?albo jeszcze wieksze .
lil jak szukasz papuciow na teraz to moge ci cos pokazac, chetnie sie ich pozbede:-p
Paulina nie wiem ktore bym wziela , ale chyba te pierwsze....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry