lil_maja
Fanka BB :)
Dzień dobry! Tak się zastanawiam czemu ja narzekałam na pobudki co 2 godziny?
To co mam zrobić jak mała się budzi co pół godziny przez większość nocy? Ja już nie kumam - na zęby mi to na razie nie wygląda...ale nastrój mam dobry, byłam tak padnięta, że od razu zasypiałam, więc w połączeniu z kawą z przyprawą karmel i wanilia jakoś to idzie...tak sobie myślę, że idealnie byłoby gdybym mogła spać cały czas z cycusiem na wierzchu - i z buzią Martynki przy tym - żeby była samoobsługa - ale dla mnie to nierealne...a jak u Was nocki?
Aha jeszcze wczoraj z desperacji przeglądałam sukienki i nie byłabym sobą, gdybym jednak czegoś nie kupiła - i wybrałam taki oto model:
http://www.mojalbum.com.pl/Zdjecie-4N3Q7T34-D.jpg
Co prawda nie jest to dokładnie to czego chciałam - ale tak sobie myślę, że jak dołożę pomarańczowe rajstopki i kolorowy bodziak na długi rękaw (też pomarańcz???) to w połączeniu z moją piękną córcią będzie fajny efekt :-) No i sukienka kosztowała całe 1,90 zł plus koszt przesyłki
6 zł.
I jeszcze mam coś dla Kocurka
Zobacz załącznik 434861
To co mam zrobić jak mała się budzi co pół godziny przez większość nocy? Ja już nie kumam - na zęby mi to na razie nie wygląda...ale nastrój mam dobry, byłam tak padnięta, że od razu zasypiałam, więc w połączeniu z kawą z przyprawą karmel i wanilia jakoś to idzie...tak sobie myślę, że idealnie byłoby gdybym mogła spać cały czas z cycusiem na wierzchu - i z buzią Martynki przy tym - żeby była samoobsługa - ale dla mnie to nierealne...a jak u Was nocki?Aha jeszcze wczoraj z desperacji przeglądałam sukienki i nie byłabym sobą, gdybym jednak czegoś nie kupiła - i wybrałam taki oto model:
http://www.mojalbum.com.pl/Zdjecie-4N3Q7T34-D.jpg
Co prawda nie jest to dokładnie to czego chciałam - ale tak sobie myślę, że jak dołożę pomarańczowe rajstopki i kolorowy bodziak na długi rękaw (też pomarańcz???) to w połączeniu z moją piękną córcią będzie fajny efekt :-) No i sukienka kosztowała całe 1,90 zł plus koszt przesyłki
6 zł.I jeszcze mam coś dla Kocurka

Zobacz załącznik 434861
Ostatnia edycja:
Takie proste metody mogą być skuteczne
A ja z desperacji już kaszę gryczaną wyjmowałam z pudełka, bo chciałam poklęczeć - bym Ci potowarzyszyła trochę
Chyba będę ciągle rozrabiać, żeby móc sobie na nim siedzieć z kawką