• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry! Tak się zastanawiam czemu ja narzekałam na pobudki co 2 godziny? :baffled: To co mam zrobić jak mała się budzi co pół godziny przez większość nocy? Ja już nie kumam - na zęby mi to na razie nie wygląda...ale nastrój mam dobry, byłam tak padnięta, że od razu zasypiałam, więc w połączeniu z kawą z przyprawą karmel i wanilia jakoś to idzie...tak sobie myślę, że idealnie byłoby gdybym mogła spać cały czas z cycusiem na wierzchu - i z buzią Martynki przy tym - żeby była samoobsługa - ale dla mnie to nierealne...a jak u Was nocki?

Aha jeszcze wczoraj z desperacji przeglądałam sukienki i nie byłabym sobą, gdybym jednak czegoś nie kupiła - i wybrałam taki oto model:

http://www.mojalbum.com.pl/Zdjecie-4N3Q7T34-D.jpg

Co prawda nie jest to dokładnie to czego chciałam - ale tak sobie myślę, że jak dołożę pomarańczowe rajstopki i kolorowy bodziak na długi rękaw (też pomarańcz???) to w połączeniu z moją piękną córcią będzie fajny efekt :-) No i sukienka kosztowała całe 1,90 zł plus koszt przesyłki :-p 6 zł.

I jeszcze mam coś dla Kocurka :-p
Zobacz załącznik 434861

Ostatnia edycja:
reklama
POK o widzisz nie pomyślałam..!! :szok: Takie proste metody mogą być skuteczne :tak: A ja z desperacji już kaszę gryczaną wyjmowałam z pudełka, bo chciałam poklęczeć - bym Ci potowarzyszyła trochę :-p A klęczałaś chociaż...??

LILI jeżyk pięęęękny :rofl2: Chyba będę ciągle rozrabiać, żeby móc sobie na nim siedzieć z kawką :-p:-D:-D:-D
A sukienusia naprawdę do rzeczy, a za taką ceeenę... :rolleyes:
A nie wiem, czy o tym pisałyśmy - próbowałaś małej podawać w nocy herbatkę np. Hippa ?? Mojej się na przykład bardzo chce pić i odkąd wymyśliłam tą herbatkę (podaję zaraz po obudzeniu, przed cycem jeszcze) to ciumka cyca tylko przez chwilkę i dalej śpi - a wcześniej wisiała całą noc prawie. Dlatego te pobudki są dla mnie znośne, bo budzę się na parę - paręnaście minut tylko..

Ostatnia edycja:
witam sie z kawa :)

u nas dzis o niebo lepiej, jedna pobudka o 4.
rytm 20/21-4-8 by mi odpowiadal :) zeby tylko tak zostalo, to juz druga noc taka. ( poprzednio mezowi obudzil sie raz wlasnie o czwartej, fuksnelo sie skubanemu...)

plan bezplan na dzien, kisimy sie w domu, dziecko chore i marudne. formatuje komorki przed ekranem.
w sobote idziemy go zapisca do biblioteki :))))))

Hejka!

Booooże, jestem wykończona! Mia od 3.30 budziła mi się chyba co 15 minut i w końcu o 7.30 już się zwlokłam... :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Męczyła się chyba z kupą albo czym jeszcze innym. Wiedziałam, ze taka akcja zdarzy się jak M. wyjedzie... :angry::angry::sorry2::sorry2: 2 razy była zmiana piżamki, bo ulało jej się, a teraz dostała czyste ciuszki i co? Pawik na całym brzuszku... Czyli kolejne przebieranki...
Jutro M. wraca, a ja jak padnę na wyro, to chyba do niedzieli nie wstanę... :no::no::no:
Dziś nadaję z krzaków. Głowa mi pęknie zaraz na milion kawałków, więc przepraszam za brak polotu...

Kocur jeżyk jeżykiem - ale co powiesz na klapsa na gołą pupę? Ja niby klapsów nie uznaję, ale jeśli bardzo byś chciała....:-p Co do herbatki to u mnie problem taki, że mała mi butelki nie weźmie już...tzn. jak jest bardzo głodna i mnie nie ma to tak - ale jak ja jestem to tylko cyc...u nas to trwa około 5 minut, więc źle nie jest - ale czemu tak często???

Jos gratuluję nocek! I może niech moja Martynka pogada z Filutkiem na ten temat...A które dzieciątko masz chore???

Mary kochana - odpocznij jak tylko się da - mała ładnie w dzień śpi? Pocieszę Cię, że mi ktoś już parę dni temu wbił siekierę w głowę i nie chce jej wyjąć...
Zobacz załącznik 434874

Hehe Rureczko - ciekawe czy teraz Kocur będzie chciał na jeżu z kawką siedzieć :-p

lil : starszak kaszle ze hoho... na szczescie goraczki juz nie ma od pon; ale markotny zakatarzony no i ten kaszel... do przedszkola wroci dopiero w pon.

reklama
Rureczko a my sobie może w łóżeczkach pod kołderką kawkę chluśniemy? :-p W moim przypadku to marzenie ściętej głowy, ale Ty byś mogła taki plan uskutecznić :-p Czy masz inne zadania na dziś?

Jos no u mnie Maciuś też często z kaszlem - ale Twój Polduś to i tak się nieźle trzyma w przedszkolu nie? Nie chorował dużo?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry