• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry :)))
Przepraszam czy to kolonia karna? :-))))

Kocurku - ja z Tobą na tym jeżu posiedzę, ba! nawet na kaszy czy grochu uklęknę :))
Wklejam Ci coś, na poprawę humoru:

Dla P. Szymborskiej
Braknie mi Ciebie w moim narożniku
mimo że nigdy nie stąpałaś po ringu.
Pozostaną wiersze. "Dziękuję" to za mało...
A. Gołota

reklama
witam sie i ja
rurka zglaszam sprzeciw bylam rano na chwile, przeczytalam co naskrobalyscie ale weny na pisanie nie bylo i udokumentowane moje przybycie nie zostalo.
tulam wszystkie niewyspane:-*

Iwa mi spala od 20.30 do 9.15:szok:. oj zeby jej tak zostalo na stale.

Lil ja tak spalam z Iwa , ona w naszym lozku, cycek na wierzchu, podlaczalam ja i spalam dalej:zawstydzona/y:. ona sie budzila od 6 do nawet 10 razy w nocy.tyle ze u nas to przebudzenie trwalo srednio jedno 5 min wiec nie bylo zle i szybko sie przyzwyczailam ba nawet potem wyspana sie juz czulam

kocurku dziewczyny sie troche nabijaja z ciebie czy mi sie tylko wydaje:-p?

dobry-no starszyzna forum poleciała wczoraj ostro sobie-od dziś kobietki grzecznie proszę;))))

Lil no nie ma co wyskakiwać z tymi klapsami...wiesz, a jak na jakąś fetyszystkę trafimy;)))

sukienusia cudna a cena obłędna;))ale body może jaśniejsze jej kup-bo może potem wyglądać jak mała pomarańczka-jak dziś mnie w końcu listonosz odwiedzi to ci potem moje grzechy z lutego;)) bo jeszcze wczoraj od koleżanki odkupiłam co nieco;))

komu gofra na śniadanko??

Wioluś kochana ja się z Kocurka nie nabijam - ja naprawdę mam ochotę jej tego klapsa na gołą pupę dać....:-p a tym podłączaniem Iwci dobre :-p trzeba jakoś te nasze maleństwa tankować :-p

Made widziałaś sukienusię, którą kupiłam za 1,90 zł? :-p Może to nie NEXT, ale do pomarańczy będzie pasowało :-p

Paulinko a pomarańczowo-beżowe paski by pasowały na bodziaku? :-p Pokazuj ciuszki pokazuj :-p

Gofra poproszę :)

Lilu dzisiaj musi mnie ktoś zastąpić idę w komitet kolejkowy stanąć do gina, wczoraj tylko usg a dzisiaj normalna wizyta. Aż ciekawa jestem czy miejsca będą:szok:

Paula - a daj gofra ;) Po wczorajszym dziegciu potrzeba mi cukru :)))

Liluś - sukienka śliczna :) body do tych pomarańczowych rajtuz kupiłabym różowe :-)))
Będzie cycuś glancuś :))))

Wiola - hej :-D

Kocurek!!!!!! Bo mi kawa stygnie! Zlituj się :-)))))))

Ostatnia edycja:
uwaga-lecą gofry;))

Lil no czekam na listonosza a potem będzie lista grzechów Pauliny;)))hmm a ja body bym wzięła białe-żeby za bardzo cukierkowato nie było-choć te paski też by mogły być...

No kochane Wy mi tu Martynkę wystylizujecie najpiękniej na świecie :-p Dziękuję :-p Będę kombinować z kolorami - a rajtuzy postaram się stacjonarnie kupić i na wiosnę ruszam z lansem :-p

Paulinko
czekam na zdjęcia :-p

Rureczko oby miejsce było! Trzymam kciuki! A potem siup pod kołderkę!

asionek : gratki pierwszego rechotu :) u nas tez slodkie usmiechy, krecenie niezgrabne jezykiem i dziwne wokalizy i przeslodkie seryjne ' A ggggg..." :) piekny okres!!!! na rechor i bulgotanie jeszcze troche poczekam :) i tez szaleje i ciagle filmy nagrywam bo to wyjatkowe chwile sa :)

a sweter-plaszc msyle ze wiem o co ci chodzi, taki duft coat'cik :) kocham je !!!
ja wogole jetserm uzalezniona od swetro-plaszczy
dla malego mam ich kilka, chow na wiosne taka swetro-kurtka starczylaby przeciez jedna, czy dwie.. ale opanowca sie nie moge, tak uwielbiam te ten styl

a tu petelki o ktorych piszesz :)
na jednym zdjeciu trohe slabo widac - kaptur z "zakladka" wywinieta - tez uwielbiam :)

carola : a ty szalejsz w kuchni :) skad ty bierzesz taka energie???? :)

Jos nie drażnij lwa tymi cudeńkami!!! Ależ to piękne!!!

Jak to skąd energię...z chęci jedzenia:))))

Zobacz załącznik 434888

Dzień dobry:)

reklama
kurcze cos sie ostatnio nie moge rozkrecic z pisaniem z wami
Paulina wiec cezkami razem z toba na listonosza
Lil ja bym te w paseczki bodziaki ubrala , mysle ze bedzie pasowac.wczoraj bylam w tym moim sklepie dzieciecym i w koncu sprawdzilam z jakiej firmy te rajstopki, a wiec takie
RAJSTOPKI PUCHATKI Rajstopy KNITTEX roz 68-74 emma (2058507910) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tu wychodzi dosc drogo bo w sklepie kosztuja 11.50 a tu z wysylka masz 17. ale jaby ci kiedys gdzie w reke wpadly to polecam sa naprawde swietne

rurka dzis bedzie lepiej u gina, nie stresuj sie na zapas.
ja mam wizyte w walentynki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry