• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pok - pamiętam swego czasu jak mi cola dosłownie życie ratowała :))
Jeszcze chwila i te dolegliwości staną się jedynie odbiciem, nomen omen :-p
Ale póki co, trzeba jeszcze wytrwać te i inne bolączki ;)

ja sie tylko boje, ze jak tak codziennie cole wypijam to chyba za duzo? ale z drugiej strony sama wielka pani gin powiedziala, ze cola najlepsza.
a odbijam to ja juz przepieknie cala dobe jak zul profesjonalny :) nieraz zasnac przez to odbijanie nie moge :)
tak sobie mysle, ze poki mam sile sie z tego wszystkiego smiac, to jest OK :) ale nie powiem marze, zeby wrocily mi sily do pracy wszelkiej!

a made mialam Cie zapytac, bo Ty mnie najbardziej przed piciem przestrzegalas... jak sie zaczynaja klopoty z zylakami to jak to wyglada? ja dzis probowalam wmusic w siebie sok malymi lyczkami i skonczylo sie 40 minutowym kleczeniem w lazience ;/ kurka.

Ojjj,zakończyłam ankietę:) Ufff:)
Idę zaraz oglądać Chirurgów.
Zapiekanka pyszna!!!
Asionek ja znowu marchewkowe chcę zrobić:))) Było nieziemskie! :)

Pok moja ginka wychodzi z założenia ze można, oczywiście nie 5 litrów... są kobiety które nic innego nie są w stanie wypić i cola ratuje im życie. Spotkałam się również z opiniami, że w ciąży można prawie wszystko jeść i pić, później w czasie karmienia nie będzie już tak różowo ;-)

pok - ja nawet coli nie mogłam - NIC, i to mnie właśnie zgubiło :/
Ja miałam zapalenie żył głębokich, inaczej zakrzepicę, a objawiło się to przerażającym bólem
nogi, ból taki jakby Ci żyły pęczniały i za chwilę miały pęknąć, przestałam chodzić,
do ubikacji nie byłam w stanie pójść, mąż mnie na rękach nosił, a później to już samo noszenie
wywoływało u mnie przeraźliwy ból, więc sikałam do miski zaciskając zęby...
Straszne to wspomnienia, całe szczęście w samą porę trafiłam do szpitala, tam kroplówki i zastrzyki...
które muszę po dziś dzień dostawać.
Kochana, nie chcę Cię straszyć, ale gdybym dzisiaj miała taką wiedzę, to sama bym się zgłosiła
do szpitala prosząc o kroplówkę...
Uważaj proszę na siebie :*
Aha....w szpitalu na colę dostałam pozwolenie od samego ordynatora ;)

Ostatnia edycja:
Asionek - mój babol też się tak chichra w głos, po czym dostaje mega czkawki :-D))

)

rozbrajajace sa maluchy jak sie tak rechocza :))))

Asionku musiał być super widok, zazdroszczę bardzo i już sobie wyobrażam jak to wyglądało:-D

oj tak widok nieziemski :))) az sie poplakalam hehe taki beczek ze mnie sie zrobil :)))
juz niedlugo i ciebie czekaja te wspaniale chwile :)

Asionek a niedawno pisałaś jak Nat był taki malutki,że kolki i w ogóle-a teraz się chichrasz z nim;)) pamiętaj te pierwsze jego razy to będą twoje najpiękniejsze wspomnienia;))

no leci ten czas za szybko stanowczo ...
masz racje to sa niesamowite wspomnienia i napewno przez cale zycie takie beda :)))

Asionek ja znowu marchewkowe chcę zrobić:))) Było nieziemskie! :)

tez mam w planach :)))

Rurka, made
dzieki! Made ja cie z tym niepiciem rozumiem. Straszne jest to, ze wiedza tu nie pomaga. Puszka coli to moje picie na 2-3 godziny. Wrrr.
Ja sie z ta cola to martwie o kofeine no ale nic, moze przyjdzie czas, ze woda bedzie dala sie wypic.
jeszcze raz dzieki!

Jak byłam w ciąży to ginek kazał mi pić colę codziennie po 1 szklance, małymi łykami, najlepiej lekko wygazowaną.
Dobranoc:)

Oooj wygazowana w zyciu.. Mi sie wydaje, ze to wlasnie super nagazowanie dobrze mi robi, bo na pewno nie smak - ble
:)

reklama
asionek : gratki pierwszego rechotu :) u nas tez slodkie usmiechy, krecenie niezgrabne jezykiem i dziwne wokalizy i przeslodkie seryjne ' A ggggg..." :) piekny okres!!!! na rechor i bulgotanie jeszcze troche poczekam :) i tez szaleje i ciagle filmy nagrywam bo to wyjatkowe chwile sa :)

a sweter-plaszc msyle ze wiem o co ci chodzi, taki duft coat'cik :) kocham je !!!
ja wogole jetserm uzalezniona od swetro-plaszczy
dla malego mam ich kilka, chow na wiosne taka swetro-kurtka starczylaby przeciez jedna, czy dwie.. ale opanowca sie nie moge, tak uwielbiam te ten styl

a tu petelki o ktorych piszesz :)
na jednym zdjeciu trohe slabo widac - kaptur z "zakladka" wywinieta - tez uwielbiam :)

carola : a ty szalejsz w kuchni :) skad ty bierzesz taka energie???? :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry