• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
lil : dziex :) a dzien mijal dobrze do 30min, temu, filoutek sie bawil na macie, gugal sobie, spal... a teraz placze co pare minut bo mu sie animacji chce, stanai nad nim i kukania... cwaniak :)
zobaczymy kto bardziej wytrwaly :)

a tobie jak dzien mija ??? u nas wieczor najgorszy moment, ekscytacja u podlka, kupe rzeczy do zrobienia i jesczze filutek chudzina mala nagle postanowil ze pokaze ze ma GLOS... a takie to to spokojniutkie niemrawiutkie lezalo...

Made kochana myślę i myślę nad sukienkami...ta z endo tańsza, ale na chwilę tylko wystarczy, bo to rozmiar 68...ta jeansowa większa i tak myślę, że spokojnie do jesieni by wystarczyła - ale kurcze DROOOOGOOOOOOOO..........I nie mam gwarancji czy Martynce byłoby w tym wygodnie...bo tak jak Kocurek pisał - sukienki się straszliwie podwijają...co innego jak mała będzie chodzić...oj nie wiem wciąż nie wiem...

Jos no u mnie też raz na wozie a raz pod :-p Niestety coraz częściej puszczam Maciusiowi bajki, bo nie jestem w stanie obydwóch zabawić....a Martynkę trzeba karmić, usypiać przy cycu, nosić...Teraz poszła spać ciekawe czy na dobre już, bo coś rękę właśnie zaczęła ssać...

OOO już ktoś wykupił sukienkę z ENDO, więc chociaż wybór mniejszy :-p

Ostatnia edycja:
Lilu - gdybym miała podjąć decyzję, to zrezygnowałabym z tej rozmiarówki 68...
długo by Martynka w niej nie pochodziła, szkoda by było....
Wstrzymaj się ;) może utrafisz coś na bazarku...? Takie perełeczki czasami pokazujesz :)))

lil cieszę się że Ty się cieszysz tak na nasze zdjęcia :))))

Wy tu o zakupach, a i ja ostatnio coś upolowalam na synka :zawstydzona/y: dresik i rajstopki - jedne z bobem budowniczym, drugie z myszką mickey :)))

Lilu :szok: to Maciuś Ci tak wcześnie spać chodzi? Maniek ma jedną drzemkę w ciągu dnia
i zasypia wieczorem najwcześniej o 21:00 :))))
Mały zgred znowu, zasypia o 22 haha

Rureczko ja dziś miałam pizze z telepizzy - a wszystko przez Maciusia, bo mi ulotkę przyniósł :-p A pianki i żelki UWIELBIAM! Tak samo galaretki w cukrze i w czekoladzie....

Pysiu Maciuś teraz ma fazę na Myszkę Miki :-)

Made Maciuś za chwilę będzie spał - odkąd jest Martynka nie udaje mi się go w dzień kłaść i wieczorem jest szybko zmęczony....zwłaszcza, że rano leci do przedszkola...A Martynka od dwóch dni TFU TFU TFU chodzi spać ok 18-19 - co dla mnie jest super, bo ja już padam o tej porze dosłownie....także za chwilę się zmywam pod kołderkę...

W ogóle jak na dworze się ciut ociepliło to ja rozgrzać się nie mogę - zimno mi dziś cały dzień...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry