• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Koleżanki moje drogie, nie ma co się sprzeczać... takie informacje mam dla Was zacne...:zawstydzona/y:

Karola bardzo mi przykro, że tak Cie życie doświadcza ostatnimi czasy, wszystko na Twojej głowie:-(

Lilu mi się pomarańczki podobają bardzo i dżinsowa sukienka:zawstydzona/y: ach, może kiedyś mojej córce taki zestaw zakupię:tak:

UWAGA! Dziecię moje zdrowe, ładne i powabne :) waży prawie 600 g, serduszko 140 uderzeń na minutę, pomiary zgodne z tc;-) no i oczywiście dziewczynka, pipka jak się PACZY:-D:-D

Carola współczuję z tatą....A jak z mężem teraz jest???
Jako tako...względny spokój i dystans co mnie drażni...

Libby znaleźli go,jest w szpitalu ale z wypisem w ręku.

Rurka, dzięki...po prostu nie wiem co robić...wszystko się posypało...

RURECZKO cieszę się niezmiernie :-)))) a TERAZ FOCIA

PYSIU to do Biedronki zaraz wyskoczę

Pochwalę się nieskromnie, że za komplecik na szydełku dwiesta zarobiłam :-)))))))))

A no widzisz CAROLU. Musialam przeoczyć.

Karola ja Cie doskonale rozumiem, bo sama ze swoim taką podobną sytuacje przechodziłam... nie ma słów, które pocieszą bolące serce, u mnie taka sytuacja trwa juz 10 lat, nie jest łatwo, ale nauczyłam się z tym żyć...

Zapraszam na internetowy kurs szydełkowania CAROLA. Aż tak krucho?:-(

Teraz biorę się za obiecaną czapusię, tutu i sukienkę na sprzedaż już nie obiecaną. Do świąt powinnam zdążyć.

oooooj, to wielka szkoda RURECZKO

Młody wstał w końcu. Do później

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry