• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
LIBBY i o to właśnie chodzi - żeby było trochę do śmiechu :-D

Wszystkie dziewczyny sooorry, ale zazdrościłam wrześniówkom zabawy ;-)

Jednak wylazł ze mnie WILK :szok:

No to gdzie w końcu? hahaha

i drugie hahahah na tutejsze wrześniówki... made i Kocurka- sorki, ale same rozpętałyście to "deptanie"

Ostatnia edycja:
libby i tu i tu - w biedronce fajne bo bajkowe wzory
made wow -to ładnie :))) Kawy to i ja bym się napiła :)))

Ostatnia edycja:
Muszę takie cóś zdobyć dla mojego synka. 6 cz.piękna pościel z haftem 120x90 PROMON (2079809463) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Krówki podobają się mojej latorośli i kupiłabym właśnie z krową.
Tyle, że ja nie kupuję przez neta :dry: Muszę poszukać czegoś takiego na mieście.

PYSIU a no widzisz. Ważna to informacja, bo do Lidla w lewo a Biedronka w prawo za rogiem.

MADE Ty dalej swoje.... sratatata.
Jako starsza odziej się w binokle, koc i ciepłe papucie. Policz do 10, a potem wstecz i zastanów się czy o czymś nie zapomniałaś ;-)

libby a co to za przedszkolne pokazywanie paluchem, hę ???? Wiadomo, że to kocur "się zaczął" - wszyscy PACZOM I WIDZOM i kocur beknie za zepsucie atmosfery... oooojjj.... hihi ;))))
Ale to nie moja wina - to na pewno ta wrześniowa zaraza mnie dopadła :szok::-p

made kawa... nie mogę no... coś mnie się uczepiło do cycka :sorry2: Kocyk i papucie to jest to, co mi by się przydało, mogę skorzystać z Twej oferty..???? W binoklach wyglądam mądrzej, niż ustawa przewiduje :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry