• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pysiu znowu się nie załapałam! Dziś coś szalonego u mnie! I w dodatku siedzę i wybieram między dwoma sukienkami pasującymi do pomarańczowych rajtuz - zamiast tu z Wami babulić albo z dziećmi się pobawić! Też tak macie, że jak fix to fix??

Jestem. Obiadek zrobiony. Mały nakarmiony, śpi. Chyba mamuśka go wymęczyła, bo to o dobre pół godziny za wcześnie.

Jak myślicie MADE i KOCURKU, jak zrozumiałam Wasze posty?...
Odpowiem: Kocurek nabija się, a Made potrzebuje czasu na wymyślenie co też takiego napisać, żebym się zamknęła. Propozycja była szczera.:-(:-(:-(

PYSIACZKU :szok: nie chciałam zepsuć pokazu zdjęć- przepraszam!!

Idę zerknąć- może PYSIAK nie usunął zdjęć synka... A jak ma na imię przystojniak? ;-)

Lil a te rajstopy to Twoje czy córeczki?:-D

Lecę na usg, oby się odbyło, bo się mocno zdenerwuję, zamelduję co i jak po powrocie!

libby kocurek się nie nabija.. kocurek jest okrutnie ironiczny co prawda, no aale nie bez powodu... NADEPŁAŚ ŻEŚ NA MĄ UKOCHANĄ KOLEŻANKĘ !!!!!!!!! wWWWWWWWWWWWRRRRRRrrrrrrrr..... A ja jak kocham, to na AMEN :tak:
Kocham jeszcze wiele innych koleżanek z wątku, więc... uważaj..!! ;-)
Ale może Ci wybaczę, boś młoda i niepokorna jeszcze :-p
Ale najpierw przeprosisz tą panią w firmie, co to herbatkę sączyła z termosa w milczeniu :sorry2::cool2:

pyyysiaaa.... :sorry2: to jest moje ulubione...... :* :* :*

Rureczko jeszcze rajtuz nie kupiłam - bo szukam sukienki - ale rajtki dla córci :-p

Pysiu
kochana ale cudny synek!!!!!! Jaki przystojny, piękna buzia, piękne oczka! I w końcu Ciebie zobaczyłam laseczko nasza! BBBAAAAARDZO mi się podobacie!!!!! MIÓD!

Muszę wtrącić - Maciuś ogląda minimini - pojawiła się rybka, na co Maciuś: "Ja tej rybki nie lubię! Ona do mnie mówi, ale ja jej nie odpowiem!" :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry