• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil o bosh....!!!! dzinsowa w kuoty :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ale tyle to ja zapłaciłam za kombinezonik wiosenny :sorry2: A rajstopki plus ta granatowa też super... Choć ja swojej w sukienki na razie nie ubieram, bo jakoś głupio wygląda :-p i jej się podwija wszystko, wierciołkowi mojemu :-D

reklama
libby kocurek się nie nabija.. kocurek jest okrutnie ironiczny co prawda, no aale nie bez powodu... NADEPŁAŚ ŻEŚ NA MĄ UKOCHANĄ KOLEŻANKĘ !!!!!!!!! wWWWWWWWWWWWRRRRRRrrrrrrrr..... A ja jak kocham, to na AMEN :tak:
Kocham jeszcze wiele innych koleżanek z wątku, więc... uważaj..!! ;-)
Ale może Ci wybaczę, boś młoda i niepokorna jeszcze :-p
Ale najpierw przeprosisz tą panią w firmie, co to herbatkę sączyła z termosa w milczeniu :sorry2::cool2:

KOCIE otóż to. Taki humorek w takich chwilach na mnie nie działa. I nie zgodzę się. Bez powodu.
A co Wy jesteście? Jedna drugiej adwokatem??
I to koleżanka "nadepła" na mnie nie rozumiejąc lub też nie chcąc zrozumieć innego poglądu.
"Jak się zawezmę, tak nie odpuszczę" .... a ja odpuszczam. Tyle, że nie pozwolę sobie pierdół wkładać do ust lub głowy.

Przepraszam- no i co z tego, ze młoda?

libby to jest mój ulubiony/jedyny wątek forumowy :))) A made jest na nim, od kiedy i ja jestem i baaardzo mi się z nią miło i zabawnie czas spędzało przez całą ciążę... i teraz też :))) I nawet, gdyby znikła, to pozostanie mi w pamięci, jako jedna z najcieplejszych, najmądrzejszych i najbardziej błyskotliwych moich koleżanek :)))))))))
TAK - mogę być jej adwokatem, jeśli tylko zechce... (ale pewnie mnie pogoni kijem za wtrącanie się:-p)

LILU podzielam zdanie PYSI- ta pierwsza piękna.
OOOOOOOoooooooo jakie buciki!! Śliczne!

Katujesz się kobito takim oglądaniem

hmmm syjamki? hahah
Proszę bardzo, ale nie kosztem innych.

Lil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skarbie widziałam wczoraj pomarańczowe rajstopy z Cocodrillo za 6 zł, jeśli chcesz, to Ci kupię :-) i zrobimy biznes :happy2:

Libby - po wnikliwym przeanalizowaniu Twojego postu, stwierdzam,
że NIC w nim nie stwierdzam.

Liluś - ja Cię najmocniej przepraszam za te pomarańczowe rajtuzy :-))))
A mój Maniek uwielbia rybkę Minimini, może dlatego, że nie potrafi jeszcze mówić...? :))))))

pysia - e no Maniek robi "cacy" już nie tylko RAZ :-D))) Borysek się załapał
na trzykrotne "cacy" , a to już musi być oznaka głębokiego uczucia względem brata :-)

reklama
To Ty żartujesz. Śmiechu warte, doprawdy

hahah MADE tak też myślałam... ;-))))

Gdzie miały być lub są rajstopki???
W Lidlu?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry