ło matko co tu sie dzialo jak mnie nie bylo. moze to ja te zaraze wrzesniowa roznosze? w krzaki sie schowac czy cos? ;-)
ja tylko powiem (jako rasowy poczek musze wtracic czy slowa), ze mnie zszokowala definicja pokory. w zyciu bym tak nie pomyslala. czas poszerzc horyzonty. a ja sie zgodze, ze wiek ma duzo do rzeczy bo ja sama czuje, ze pod wzgledem butnosci to mi jeszcze kilka lat zajmie i sie dopiero ucze nad tym wszystkim panowac. wstyd czy nie tak jest, ze wiek swoje robi i nie ma tu co sie zapowietrzac.
fajnie sie czytalo, bo wszystkie wasze wzajemne reakcje mozna bylo przewidziec
szczerze mowiac - bardzo mi humor poprawila ta dyskusja
osz Ty!
jos piekny łup! słodziak pierwsza klasa!
ja tylko powiem (jako rasowy poczek musze wtracic czy slowa), ze mnie zszokowala definicja pokory. w zyciu bym tak nie pomyslala. czas poszerzc horyzonty. a ja sie zgodze, ze wiek ma duzo do rzeczy bo ja sama czuje, ze pod wzgledem butnosci to mi jeszcze kilka lat zajmie i sie dopiero ucze nad tym wszystkim panowac. wstyd czy nie tak jest, ze wiek swoje robi i nie ma tu co sie zapowietrzac.
fajnie sie czytalo, bo wszystkie wasze wzajemne reakcje mozna bylo przewidziec
........![]()
![]()
A pokora to dobra rzecz.... człowiek nie wychodzi na idiotę dzięki niej haha, bo się zastanawia pięć razy, zanim coś oceni i skomentuje... szczególnie gdy ma mało danych na temat komentowanego faktu
)))
No chyba, że jest się wszystkowiedzącym kocurem
No dooobra ... chyba, że jest się POCZKIEM![]()
osz Ty!
jos piekny łup! słodziak pierwsza klasa!

mój mały Robal ledwo dał radę zrobić i tak strasznie płakał, ściskał tą małą pupinę... Teraz śpi i odpoczywa, dwa i pół dnia, brak apetytu, to już jest znak, że znów mamy kłopot i już nie wiem co może to powodować 
doczytałam wszytko, ale było ciężko, mas produkcja dzisiaj