• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ło matko co tu sie dzialo jak mnie nie bylo. moze to ja te zaraze wrzesniowa roznosze? w krzaki sie schowac czy cos? ;-)
ja tylko powiem (jako rasowy poczek musze wtracic czy slowa), ze mnie zszokowala definicja pokory. w zyciu bym tak nie pomyslala. czas poszerzc horyzonty. a ja sie zgodze, ze wiek ma duzo do rzeczy bo ja sama czuje, ze pod wzgledem butnosci to mi jeszcze kilka lat zajmie i sie dopiero ucze nad tym wszystkim panowac. wstyd czy nie tak jest, ze wiek swoje robi i nie ma tu co sie zapowietrzac.

fajnie sie czytalo, bo wszystkie wasze wzajemne reakcje mozna bylo przewidziec :) szczerze mowiac - bardzo mi humor poprawila ta dyskusja :)

........ :) :) :) A pokora to dobra rzecz.... człowiek nie wychodzi na idiotę dzięki niej haha, bo się zastanawia pięć razy, zanim coś oceni i skomentuje... szczególnie gdy ma mało danych na temat komentowanego faktu ;))))
No chyba, że jest się wszystkowiedzącym kocurem :-D

No dooobra ... chyba, że jest się POCZKIEM :rofl2:

osz Ty! :-p

jos piekny łup! słodziak pierwsza klasa!

reklama
Ja się dopiero zorientowałam, że tu się ''coś'' działo:)))) Spostrzegawczość mi uciekła:))))
Pok jak się czujasz?

czesc dziewczyny
widze ze bojowo bylo:-)
a ja dzis bylam na zakupach, potem na poczcie, potem w GOPS zeby zaprac wszystkie wnioski potrzebne do rodzinnego( to sa przeciez marne grosze a papierologia taka ze klekajcie narody), potem pojechalam do tesciow( zalapalam sie na obiad:-p) a potem jeszcze u fryzjera bylam, obcielam troche wloski i umowilam sie na polozenie koloru za 2 tyg. i wrocilam do domu 10 min przed moim slubnym...

rureczko dziekuje kochana za zainteresowanie:-*

hej carola. dzieki calkie znosnie. zaliczylam dzis powtorke z chrztu ciazowego po wypiciu soku pomaranczowego.
ale sobie teraz zjadlam troche co nie co i moze jakos juz bedzie. popijam sobie cole malymi lyczkmi - ohydnie smakuje ale jako tako koi zoladek.
poza tym odkrylam, ze zmiana poscieli moze fizycznie wykonczyc :)
przykro mi slyszec o Twoim tacie. u nas w rodzinie kiedys siostra babci chora na alzheimera wyszla z domu w nocy w pizamie. jak maz zauwazyl, to juz nie dalo sie jej znalezc i sie okazalo, ze policja taksowkarzy angazuje w poszukiwanie i wlasnie taksowkarz znalazl ale strachu sie najedlismy wszyscy potwornie... tak pisze, zebys wiedziala, ze rozumiem Twoj strach ;* badz dzielna! buzi

[h=6]musze sie pochwalic :))) moj skarbus dzisiaj tak sie rechotal jak dziki jak jeszcze nigdy wczesniej :) az mu tchu braklo , a ja sie poplakakal ze smiechu :) nie no czad na maksa taki dziki rechot hehe , wczesniej smial sie tak niesmialo , albo usmiechal sie ... az sobie na telefon nagralam :))))[/h]
teraz spi sobie slodko :)

RURKA zobaczymy czy w 36tc i dalej też taka wypielęgnowana będziesz

ja bylam do ostatniego dnia :)
sama sie golilam wszedzie , bo zaroscie mowie nie :))) nawet stopy ogarnialam, tylko przy tym to juz niezle akrobacje byly :)

Idę koleżanki, trzymajcie kciuki cobym dała radę:-D

trzymalam :)
widze super wiesci :))) uglaskaj brzusio odemnie :)

Jestem... Tyle miałam Wam napisać, ale wybaczcie, mieliśmy taką akcję z koopą jakiej dotychczas nie było :no: mój mały Robal ledwo dał radę zrobić i tak strasznie płakał, ściskał tą małą pupinę... Teraz śpi i odpoczywa, dwa i pół dnia, brak apetytu, to już jest znak, że znów mamy kłopot i już nie wiem co może to powodować :no2::sad: doczytałam wszytko, ale było ciężko, mas produkcja dzisiaj :sorry2:

kurcze biedny Remi :((( moze lekarz cos poradzi ? oby juz wiecej takich akcji nie bylo !!

Muszę wtrącić - Maciuś ogląda minimini - pojawiła się rybka, na co Maciuś: "Ja tej rybki nie lubię! Ona do mnie mówi, ale ja jej nie odpowiem!" :-p

hehe slodziak :))))

Wszystkie dziewczyny sooorry, ale zazdrościłam wrześniówkom zabawy ;-)
:szok:

tak wlasnie myslalam :)))

Tata uciekł ze szpitala:( Policja go szukała...

kurcze wspolczuje klopotow :/

to ja bede neutralnie o rzeczach przyjemnych
moj wczorajszy lup, bo oczywiscie zdazylam zahaczyc o sklep idac do lekarza
:)

sliczny :) ja mam taki cieply blekitny jasniutki na takie kurcze jak to sie zwie ? no przez petelki sie przeciaga takie fajne guziczki podluzne ... kiedys foto zrobie maly wyglada w tym bosko !! :))

AAAAaaaaa kolacja:)
Zobacz załącznik 434759

Chyba mam kuchenkę lekko brudną....:crazy:

podziel sie :))) ide ja cos zjem , bo przez ciebie slina mi pociekla :szok:

jutro w planach pieczenie ciasta , niby nic wielkiego , ale ja nigdy nic sama nie upieklam
takze mam nadzieje , ze wyjdzie :)

pok - pamiętam swego czasu jak mi cola dosłownie życie ratowała :))
Jeszcze chwila i te dolegliwości staną się jedynie odbiciem, nomen omen :-p
Ale póki co, trzeba jeszcze wytrwać te i inne bolączki ;)

Olivka - ale ta zapiekanka smakowicie wygląda :-p mniam mniam :)))))

Asionek - mój babol też się tak chichra w głos, po czym dostaje mega czkawki :-D))

Wiolu - no to się dzisiaj wychodziłaś...
Dobrze, że zajrzałaś i że wszystko w porządku u Ciebie :)

reklama
Asionek a niedawno pisałaś jak Nat był taki malutki,że kolki i w ogóle-a teraz się chichrasz z nim;)) pamiętaj te pierwsze jego razy to będą twoje najpiękniejsze wspomnienia;))

Wiola ale pracowita pszczółka dziś z ciebie;))

OGŁOSZENIE PARAFIALNE: JUTRO W BIEDRONCE DO KUPIENIA BODY Z PSZCZÓŁKĄ LUB SMERFEM OSIŁKIEM-koniec ogłoszeń-sorki Boogie,że użyłam twojego sloganu;)

ojej mi też cola ratowała życie;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry