• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Libby - dziękuję za tę cenną radę :)))
Tobie polecam lekcję pokory, ale nie wiem gdzie jej uczą, ja to wyssałam
z mlekiem matki :)))

........ :) :) :) A pokora to dobra rzecz.... człowiek nie wychodzi na idiotę dzięki niej haha, bo się zastanawia pięć razy, zanim coś oceni i skomentuje... szczególnie gdy ma mało danych na temat komentowanego faktu ;))))
No chyba, że jest się wszystkowiedzącym kocurem :-D

No dooobra ... chyba, że jest się POCZKIEM :rofl2:

Tak sobie myślę, że pani Sabrina od lat nie cieszyła się takim zainteresowaniem,
i tylu wejść nie odnotowała jej twórczość :))))) Oh żeby ona tylko
wiedziała, iż owo zainteresowanie wynikiem jest jej rzekomych włosów.....
pewnie zeszłaby na jakąś ostrą niewydolność :-)

Mia przysypia i ja mam nadzieję, ze się wreszcie zdrzemnę... :zawstydzona/y::rolleyes: Mam stan podgorączkowy 37,6, a właśnie się dowiedziałam, ze u nas epidemia grypy i czegoś tam jeszcze... :baffled: I znów zaczyna mnie boleć gardło! Ehhh, jak nie urok, to...

MARY co rusz czegoś nowego człowiek się uczy

Libby - czyżbym napisała coś głupiego?

Mary - oj niedobrze u Ciebie :( Masz jakieś leki na przeziębienie?

Mademoiselle - obecnie wyszłam nawet z witaminy C! :no::no: Mam coś tam na gardło do ssania i chyba tyle, ale jeszcze przeszukam zapasy. Będzie lipa ja się pogorszy, bo do apteki mam kawałek, a już teraz nie czuję się na siłach na spacer. :baffled: Na szczęście w piątek M. wraca z delegacji, do tego czasu przeżyję.

Zaszalałaś na nartach chyba za bardzo... ;))) na pierwszy raz to trzeba ostroooożnie... poza tym sezon wirusowy :sorry2:

Kocurze - no, a ja właśnie się o tej epidemii dowiedziałam. Ja się dośc regularnie też poruszam komunikacją miejską, więc może jak nie narty, to tam mi ktoś sprzedał jakiego wirusa! Jeśli jutro będzie OK, to znaczy, ze dziś tylko gorsza forma...

Kładę się, a Paniom życzę miłego popołudnia!
;-)

reklama
Mary - do piątku trochę daleko....
Może zadzwoń do kogoś z rodziny...? może Cię poratują? Najlepiej jakbyś teraz
nie wychodziła. Ja mam w domu zapas masek chirurgicznych w razie właśnie
kataru, kaszlu, czy innych takich, ze względu na Boryska.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry