• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam :-D:-D
Dla zainteresowanych - w biedronce rajstopki dla niemowląt i troszkę starszych dzieci :)))
made maski dobra rzecz - jak coś tam przyplątało się chwilowo do mnie to tylko w masce chodziłam :)))

reklama
Made, Kocie a ta Sabrina to jeszcze żyje? Bo tą piosenkę to pamiętam z lat wczesnego dzieciństwa, a taka najmłodsza to znowu nie jestem:confused::zawstydzona/y::-D

Ależ się z panem małżonkiem pokłóciłam :angry:

Pysia pokaż małe Pysiątko, ja jeszcze przyjemności nie miałam, a zawsze jak wklejasz zdjęcia to śpię:-(:-(

rureczka - ja już o Sabrinie ani słowa :sorry2:
Już i to wyszło, że podła jestem.

pysia!!! Dawaj zdjęcie :-D

Kocurku! Słyszałaś? Gołota nakazał zakupić 89 róż dla p.Szymborskiej :)

Ostatnia edycja:
ufff.... :happy2: jaka ulga, Remi już się bawi, robi motorek :rofl2:

Mary herbata z miodem lub malinami, w dużych ilościach, żeby dostarczać płyny :tak: && żeby to było tylko przejściowe :-)

Kocurrku załapię się jeszcze na jakiegoś Jellusia??? :sorry2:

reklama
Nie dziękuję. Nie skorzystam. Pokora, jakby się tak głębiej zastanowić, jest niczym innym jak tylko etyczną mistyfikacją wykorzystywaną przez jednostki władcze po to właśnie, żeby podporządkować sobie inne, mało asertywne.
Buta wbrew pozorom nie jest jej przeciwnością i daleko mi do niej.

Jak widzę masz o mnie wyrobione zdanie i bez sensu odpowiadam na Twoje kretyńskie zaczepki. A jednak.

Żartować nie można, poważnie nie można- wszędzie znajdziesz coś, żeby zrobić przytyk.
Ot i cała MADE. Znalazła ofiarę i czycha ;-)
Szkoda, że nie mozemy inaczej pogadać.
Przykre to wszystko. Jeśli jednak chcesz pogadać- zapraszam albo do mnie, albo ja będę na Sibexie 24go na ul. Braci Mieroszewskich. Mój numer masz. Po raz drugi wyciągam dłoń.

A mleczko mojej mamusi równie dobre było.

KOCIE istnieją takie programy komputerowe. I tu nie żartuję. Danych na ten temat mi nie brakuje. Trochę hipokryzją zaleciało od Twych postów.. I tu też mi przykro

Czuję, że walę głową w mur.

MARY napisałaś ważną, nową dla mnie informację. Zobaczymy, może nam się przyda. Mam jednak nadzieję, ze nie będziemy musieli z Twojej mądrości korzystać.
Zdrówka

hej PYSIAKU

Ja lecę obiadek szykować. papa

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry