• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Proszę czytać ze zrozumieniem. Przecież napisałam, że musieli jej wygolić. A ten facet podaje link do teledysku w którym jak mniemam po jego komentarzu powinny być jej chaszcze- ergo- wygolili jej jakimś programem.

Zresztą: STARSZYM się ustępuje:-p KOTKU

BOOGIE doczytałam. Współczuję Wam.

Ostatnia edycja:
reklama
Nie pospałam, ale poleżałam... Za to Mia zaliczyła ładną drzemkę i teraz ciśnie klocka. :tak::tak:

Just - u mnie sprawdził się tylko jeden środek na regulację kupy i dzieki niemu mamy 2 kupy dziennie bez problemu. Chodzi o ekstrakt słodowy. Nie wiem, czy jest w PL, ale używa się tego chyba do produkcji piwa, o ile się nie mylę, wiec być powinien. Ma konsystencję i wygląd miodu. Uzywam pół łyżeczki do prawie każdej butli mleka. ;-)

Może za mało wody pije??? Made tego się właśnie obawiałam, to była nasza trzecia taka akcja i sama już nie wiem od czego może się to dziać, codziennie zjada owoce, zresztą bardzo lubi jabłka, kleik ryżowy zjada na wodzi z owocami, zupka(marchewka, ziemniak, indyk) jest zawsze świeża, nigdy nie daje mu z dnia wcześniejszego, karmię piersią...:dry: kurcze, pójdziemy do lekarza i może się czegoś dowiem :unsure:

Na ENDO była moja sukienka i już nie ma! Jestem taka napalona, że nie wiem czy nie kupić rozmiaru 68 - ale to do wiosny będzie za małe nie? Przepraszam, że dziś tak z doskoku tylko i nie mam czasu doczytać....

SUKIENKA DLA NIEMOWLAKA

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry