• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made : :-):szok::szok::szok::-D:-):szok::szok::szok: hahahahhahaa

kocurek : o przepraszam ja sie w sprawie zelek odezwalam :) nawet hojnie dla rurki misie zostawilam :)

glodna jetsem, zero obiadu na horyzoncie, poldek nie ma apetytu na nic wiec sie obijam... ale czas ruszyc tylek i cos na szybko zrobic

reklama
snieg pada!!!!!!
to chyba cieplej jest?
kurka co sie z tym miastem w tym roku dzieje? mroz, snieg?

rurka - bardzo sie ciesze :tak:

Libby gdzie tam, już mam problem:-D Łukaszowi zapowiedziałam, że teraz on będzie pomagał, zrobił wielkie oczy, przestraszył się i tyle go widziałam w łazience:-D:-D

ja juz ogarnieta :)
maly lezy na macie i probuje sie przemieszczac :)

mialam niezly sen z nim w roli glownej hehe , zaczal raczkowac ,tak z nienacka i w takim tepie pelzal , ze szok :szok: pozniej zaczal sobie siadac sam i na okno wszedl wygladac sobie :szok:

asionek : ledwo wstal i juz ma energie do pomalowoania sie !!! o nie!!!! tego nie lubie :)

podczytuje was, pranie sie robi, filoutek spi, poldek sie bawi.
jakies 80 metrow wykladziny odkurzone teraz czas na rehabilitacje kregoslupa !!! :baffled::baffled::no::no::no::baffled::baffled:

dobra ide atakowac kurze zanim mi sie odwidzi i znow to odloze na za X dni :)

my tez walentynek nie siwetujemy, czasem wyjdizemy na kolacje - bo jets pretekst zeby ruszyc tylek i wyjsc z domu gdzie indziej niz do pracy na zakupy i spacer :)

taaa energie ma ... najchetniej to bym w wyrku zostala , ale jak mus to mus :)
jak sprzatanie ? ja wczoraj ogarnelam co nie co , dzisiaj tylko pranie zrobie :)
na kolacje ? ciekawe kiedy my teraz pojdziemy ? chyba nieszybko :)))

ASIONKU podaję pierwszy raz. Niczego nie przeczyły Twoje oczęta

Z Lidla moja mama kupiła chusteczki do pupki 100szt za 4 czy 5 zł i mój alergik z azs może ich używać :-))))))
Osobiście uwielbiałam tamtejsze donuty
y

aha no to dobrze juz myslalam , ze slepota mnie dopadla :))
a z Lidla lubie sporo rzeczy :) maja swietne slodycze i rewelacyjne pierniki na Swieta :)
do pupki chusteczki jezeli to te toujours to nam nie podpasowaly ..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry