• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
POK osobiście spotkałam się z bluzganiem, wulgarnością i epitetami, choć karmię dyskretnie. Bez przesady. Jak pieluszka opadnie i widać kawałek piersi, to opadnie i już. Potrafię zrozumieć, ze kogoś to krępuje lub nie życzy sobie z jego towarzystwie i nie jestem natarczywa.
Widok matki karmiącej piersią jest dla mnie jednym z najpiękniejszych

Ostatnia edycja:
haaaaahaha rurka :szok::szok::-D:-D:-D

ja w obydwu ciążach sama jechałam na gładko co parę dni, do samego porodu :tak: kłaki są dla mnie łobrzydliwością !!!:baffled:

ja pamietam, ze raz na studiach jechalm pociagiem z wwy do gda i w pelnym przedziale siedziala kobieta z niemowlakiem i se co jakis czas karmila. dla mnie wtedy to bylo jakies takie krepujace, bo tam ciasno i pan obok prawie ja lokciem o cyca haczyl. a poz tym sie chyba nigdy nie spotkalam z publicznym karmieniem. aaaa troche sie z m zdziwilismy jak odwiedzilismy znajomych i moja przyjaciolka nagle ciach cyc na wierzch, maly do cyca i karmi... i tak sobie mysle, ze to nie jest do konca ten tego :)

jak juz o klakach... ja niestety na gladko nie moge, bo od razu mi sie jakies infekcje przyplatuja i podraznienia. po cos te klaki tam sa :)

Rurka mój mąż ma podobną wymówkę jeśli chodzi o jego czuprynę na głowie-zawsze mu cieplej;))

Libby-sama krótko karmiłam ale widok maleństwa wtulonego w mamusię i tak słodko wzdychającego jest cudny

U mnie tylko tuż po porodzie narosły chaszcze.

KOCIE przycinanie trawnika co parę dni jest najlepszym sposobem na poradzenie sobie z tym problemem.

PAULA mój mnie nie zaciął, tylko wyciął kawał mięcha...:-(

reklama
Nie no dziewczyny, bez jajek, jakoś dam radę:-D też kłaków nie lubię... w razie co będę się martwić w 36 tyg:-p

Made jednak idę na 16, bo szanowny małżonek nie zdąży :crazy: ale nic to, zdjęcia z usg mu nie pokaże! niech ma kare!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry