• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A ja też miałam zamiar robić pomidorówkę ale potem mi się odwidziało:))))
Rurka to co,wstajemy razem? Ja za 33 minuty wyjeżdżam z domu...nie sprzątnęłam,nie umyłam się i nie ubrałam....myślicie, że zdążę????

Aaaa Sol jaki nosisz rozmiar gatków? Sorry, że tak oficjalnie ale mam jedne mega fajne z Aumentax to dorzucę za to, że pałą spóźnialską jestem:-D

Karola musimy, bo ja mam pranie i naczynia po szanownym małżonku, pieszczotliwie zwanym Misiurem... nagromadzi kubków i talerzy a ja chodzę i zmywam od rana:szok:

heloł :)

wszystko przeczytalam i duzo mysli mialam ale jak juz przyszlo co do czego to mi sie odechcialo ;-)

piekne zelki!

aaaa! made ja tez jestem starsza o 10 lat siostra :) latwo nie jest :)

ciesze sie, ze wszystkie kolezanki w dobrych humorach!

rurka - nie wylaz jeszcze z lozka. zostan ze mna :-D:-D:-D

Taka wystraszona jakby ją mieli na kole rozciągać za niewykonane zadanie. Robot. Nawet herbaty się nie napije tej firmowe, tylko ze swojego termosa:baffled:
Ja raczej obserwator jestem.

A może prądek jakiś tam ma?? Muszę ją niuchnąć

Cześć POCZKU

reklama
Made Michael Pread to moja pierwsza miłość.....:zawstydzona/y:;-):tak:

Rureczko
ależ nam niespodziankę zrobiłaś!!!!!!!! LOVE U, ICH LIEBE DICH, JA TIEBIA LJUBLJIU, TI AMO! THANK YOU, VIELEN DANK, SPASIBA, MERCI!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaka szkoda, że Cię wyściskać nie mogę!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry