• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
RURECZKO ah, jakbym chciała, żeby poszło. Dziękuję za dobre życzenia! ;-)

ASIONKU podaję pierwszy raz. Niczego nie przeczyły Twoje oczęta

Z Lidla moja mama kupiła chusteczki do pupki 100szt za 4 czy 5 zł i mój alergik z azs może ich używać :-))))))
Osobiście uwielbiałam tamtejsze donuty

JOS http://www.groupon.pl/oferty/gliwice/ph-silver-311/3192971 aby odciążyć Twoje plecy

Ostatnia edycja:
reklama
Made planowo na 16, jak mąż nie zdąży to idę sama, a jak z nim to pewnie koło 16.30. O ile w szpitalu ginka nas nie odeśle do domu, bo ostatnio tak było:crazy:

Libby apropos lidla, ja uwielbiam ich ptasie mleczko, cena chyba 7 zł a smakuje mi najlepiej ze wszystkich innych wedlowskich i milki!

Oj Rurka ja się swojej twarzy dotykać nie mogę takimi chustkami...skóra by mi zlazła...

my po spacerku, Danio dalej kombinuje na podwórku,Maja dosypia w wózku, a ja mega głodna a wy tu o żelkach, hmmm w lidlu mają pyszne ciepłe lody,mniam!

a ja polecam chusteczki huggies pure-często w rossmanie 2+1 paczka za 12-13zł-zero zapachu, dobrze nawilżone i super zbierają co mają zbierać

Libby to nie będzie maila??:zawstydzona/y::-(bo ja się tem tego przyzwyczaiłam;))

aaaa Kocur z pazerności się miśkiem zadławiła!!! pomocy!!!:szok::szok::szok:

Karola oj biedna... ja tak z kremami mam, tylko jeden i żaden więcej!

kłaczek????:szok:

PAULA wczoraj weny nie miałam, a teraz czaję, zeby nikt nie zobaczył, że ściemniam a nie pracuję.
Ja też tylko te Huggies`y!

Ostatnia edycja:
To ja WAM NIEBA UCHYLAM na poprzedniej stronie i zero dźwięczności.. ????????????????? :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Dobra - made zwrócę honor :-p Kto przygarnie Rekina ???? :hmm:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry