• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
CAROLA zazdraszczam takich walentynek. W przeciwieństwie do lat poprzednich, wolałabym, żeby te okazały się jednak wyjątkowe.
Cóż... nie zanosi się, bo mamy je spędzić na Sibex`ie

Może coś u Was poprawi się dzięki temu wypadowi?
Zawsze to jakaś odskocznia

KOTKU faktycznie emeryt z niego

Ostatnia edycja:
reklama
Wyżaliłam się to idę po kawkę,dzisiaj w łóżku do pracy dooopy nie zwlokłam.

Libby ja się nie cieszę,nic a nic....to będzie katorga,uśmiechanie się gdy nie jest do śmiechu...i stwarzanie pozorów:(

Oj rozmowy szczerej Wam trzeba. Mam tylko nadzieję, że Twój czarny scenariusz nie znajdzie odzwierciedlenia w rzeczywistości.

KOCIE my też nie, ale właśnie w tym roku bardzo bym chciała.
Bo potem to kiedy jakaś okazja trafi się na śliczne cacko na paluszek??
Prima aprilis???? :/

Właśnie nadzieja we mnie urosła! Targi zaczynają się 24.02 a nie teraz!! :)))))

Ostatnia edycja:
Olivka - może nie stwarzaj pozorów? Może czas najwyższy dać upust złości, rozgoryczeniu,
bezsilności i wszystkim innym emocjom towarzyszącym Ci teraz...?
Współczuję Ci tego co aktualnie przechodzi Twoja cała rodzina, ale nie możesz w związku z tym się wypalać,
Trzeba Kochana przeć do przodu ;) Jak potrzebujesz kopa, to możesz na mnie liczyć :)
Mam niezłe kopnięcie :*

Kocurku - oj widzę, ze Ty też antywalentynkowa :-D)))) brr....i te inne haloweeny :))))

Libby - czesior!

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny:)
Mamy zaplanowaną rozmowę dzisiaj albo jutro...Ninkę zawieziemy do sali zabaw...mam tylko nadzieję, że to nie pogorszy wszystkiego.

Właśnie wróciłam od lekarza z Karolą, dostałyśmy antybiotyk na moją prośbę bo nasza nowa pani jest ich przeciwniczką :sorry2: Tak więc po obiedzie antybiotyk zaczynamy i mam nadzieje że ją do piątku wyprostuję na tyle żeby poszła na ten bal. Do tego wysępiłam skierowanie na morfologie i glukozę dla Karoli - po co mam płacić :-p

reklama
Kurka,nie mam nic do jedzenia:szok:
Dobrze, że chlebek,masełko i toster współgrają:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry