Czarny Kocur
Made by Made :*
Moje kochane... ja NAJPIERW to muszę drugą kawę
i zaraz zaszczycę wątek swą obecnością
na razie mała totalnie marudzi....
na razie mała totalnie marudzi....Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
na razie mała totalnie marudzi....Mary widzę, że Tobie Mia ładnie śpi...czemu moje dziecko żadne tak nie ma i nie miało?Jak już mi się udało zasnąć, to karmienie co 1-2 h....
My robiliśmy te kroki dość "drastycznie", bo po prostu jednej nocy Mia poszła do swojego łóżeczka od nas, a za 2 tyg. z łóżeczkiem do swojego pokoiku.
Raz jedyny złamałam się i wzięłam ją do nas do łóżka, gdy miała może z tydzień i miała spać u siebie, ale strasznie płakała - zaczęły się kolki... Wtedy już u nas została na te 2 miesiące. Ale gdy zaczęło być lepiej z brzuszkiem, to ją eksmitowaliśmy. ;-) I te dwie zmiany w ogóle na niej nie zrobiły wrażenia, bo jakby oponowała, to kto wie, jak my byśmy się zachowali...
Ale może pomyśl o jakiejś strategii - za jakiś czas może odłóż małą do łóżeczka i zobacz, co będzie. Albo spróbuj ją przyzwyczajać do drzemek w dzień w łóżeczku - o ile tam jeszcze nie drzemie. Ile razy w nocy je? Bo to też będzie miało znaczenie. I jak Ty w ogóle nastawiasz się do pozwolenia jej spania samej? No bo to jest kluczowa sprawa. Trzymam mocno kciuki! Mary - a dziękuję, pocieszki cudownie się mają :-) Maniek siedzi w klockowym kręgu)))
a Borysek aktualnie śpizastanawiam się czy się aby na spacer nie wybrać, bo od jutra
aż do poniedziałku znowu mają powrócić syberyjskie mrozy brr....

))