• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
musze sprzatac dom... niecieprie ... :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
ale jeszcze najpîerw ricoré :) komu polac ?????

carola : ja cie widze :) a moze pokazesz jakies nowe foty na fb???? :)

Jos po weekendzie:)
Jadę do taty ale będę w hotelu gdzie mój mąż ma egzaminy (wszystko za free i hotel świetny) no i znajomi organizują walentynki, moje urodziny i uwaga,uwaga naszą rocznicę ślubu...
Na pewno będę zdjęcia to wstawię...
A nie mam ochoty na świętowanie....nic a nic...dużo wina wezmę i pójdę szybko spać...bo co tu świętować?

Oj Olivka, jeszcze wszystko się może poukładać, Trzeba być dobrej myśli
i zaufać :) Musisz zmienić nastawienie, bo z nosem na kwintę raczej nic nie wskórasz ;-)

Mary - rok i siedem miesięcy :))) to między chłopcami, a między nastolatką, a najstarszym jest 11 lat i dwa miesiące :-))))

Mademoiselle - ooo, to fajnie mieć taką duuużą siostrę! :-):-) Sama jestem dużą siostrą, starszą o 22 lata! :-D:-D Mój bratek kończy w kwietniu 5 lat.
:-):-)

Carolineee - fajnie się zapowiada!!! :-) Mam nadzieję, ze troszkę uda Ci się zrelaksować.

Niniejszym kłade się na drzemkę póki Mia śpi (pewnie jak na złość zaraz się obudzi... :-D). W kominku napalone, drzewo na zapas przyniesione, pranie wstawione, 2 kawki wyżłopane, śniadanko wciągnięte. :tak: Do później!

Made obawiam się tego...co zaczynam myśleć pozytywnie i staram się być ok to wszystko się sypie od nowa...
Sprzeczamy się już codziennie,jak nie kilka razy dziennie...o głupstwa...nie umiem zapomnieć tego co się stało i każde następne głupstwo przypomina mi o poprzednich...jeszcze on się nic nie stara...

Dzień dobry! :-)
Usnęłam wczoraj w chwilę po odłożeniu małego do łóżeczka. :sorry2:

Podczytuję Was trochę.

MADE :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry