• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Aaaaa Rurka,widzisz,coś mi przypomniałaś:)
Ostatnio rozeznałam się w chusteczkach mokrych bo potrzebowałam dla Taty do szpitala duże ilości...znalazłam w Netto za 3,99 82szt ale to nie...w Carrefour są 72szt albo 76sztuk za 2,99:szok:
A ja normalnie płacę z 6 czy 7 zł za chustki dla Niny,chyba się przerzucę na te tańsze...w końcu duża jest a używamy tylko do rąk czasami...

ufff troche odespalam nocke z milionem pobudek :szok:
masakra normalnie ...teraz maly oglada wiadomosci ( wiem nie powinien hehe , ale tak smiesznie gada do pana prowadzacego :)) , a ja nadrabiam :)

:-D:-D:-D w domu i tak zawsze ukradnę buziaka, przy kolegach siary nie zrobię :-p

Zobacz załącznik 434422

jaki slodziak :) minka mega powazna hehe

paulina u mnie spał od 19-20 to 2-3ej w nocy i potem 6-7 a teraz to nawet nie wiem kiedy się budzi, bo już nie patrzę na zegarek ;)
Trzeba to przetrwać

widze spal jak moj i tez sie popsulo ? kurcze pocieszajace , bo moze poprostu to taki okres i zaraz minie ? :)

a ja jestem dzis wniebowzieta, spiewam t-ancze i jem pomarancze :)
po raz pierwszy od niepamietnych czasow przespalam cala noc :)
ale nie za sprawa filutka, a meza ktory go wzial na cala noc i wstawil mi go do pokoju po cichu wychodzac do pracy

polozylam sie ok.23 i wstalam po 8.... :)))))))))))))))))))))))) zeby tak choc raz w tygodniu!!!!! proooosze :)

nie za dobrze ci ? :))))
dobrze , ze chociaz ty sie wyspalas :))

Niewidzialna...albo mnie nie lubią bo gruba jezdem....:baffled:

hehe no jasne :)
ja mam jednego , ale marza mi sie inne :) lubie tatu bardzo !!

Właśnie wróciłam od lekarza z Karolą, dostałyśmy antybiotyk na moją prośbę bo nasza nowa pani jest ich przeciwniczką :sorry2: Tak więc po obiedzie antybiotyk zaczynamy i mam nadzieje że ją do piątku wyprostuję na tyle żeby poszła na ten bal. Do tego wysępiłam skierowanie na morfologie i glukozę dla Karoli - po co mam płacić :-p

oby w takim razie leki pomogly i zeby przeszlo do balu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))

ASIONKU już kiedyś miałam podać ten przepis: Brokuł z musztardą francuską (sałatka) - puszka.pl
często korzystam z tej stronki

dziekuje :) przegapilam wczesniej przepis ...

Kocurek , Made ja tez antywalentynkowa hehe , nigd jeszcze nie obchodzilam i nie zapowiada sie na zmiane :) chyba , ze na stare lata cos mi odbije ? :-D

oki ide sie pomalowac troche :)

Made po usg zaciągnę męża do lidla tam mają dobre żelki i pianki i też sama zjem! o! a wam za zjedzenie wszystkich miśków niech w biodra idzie, a co!:wściekła/y::-D

Karola ja to lubie najbardziej lawendowe z biedronki, są bardzo mokre, w sam raz do wycierania rąk a czasami nawet makijażu:szok:

rureczka hahahaaaaa oj Ty niedobra, Ty :-p
O której masz USG?

Kocurek - mimo ogromnej chęci, rekin nijak do mnie pasuje :-D))))
Ja raczej płotki, szprotki, ten mniejszy narybek :-p:-)

Ostatnia edycja:
asionek : ledwo wstal i juz ma energie do pomalowoania sie !!! o nie!!!! tego nie lubie :)

podczytuje was, pranie sie robi, filoutek spi, poldek sie bawi.
jakies 80 metrow wykladziny odkurzone teraz czas na rehabilitacje kregoslupa !!! :baffled::baffled::no::no::no::baffled::baffled:

dobra ide atakowac kurze zanim mi sie odwidzi i znow to odloze na za X dni :)

my tez walentynek nie siwetujemy, czasem wyjdizemy na kolacje - bo jets pretekst zeby ruszyc tylek i wyjsc z domu gdzie indziej niz do pracy na zakupy i spacer :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry